ceea ce ati spus mai devreme contrazice aceste sustineri, corecte in esenta.
Legat de faptul ca "atunci cand esti implicat in probele de genul acesta, da, devi personal" cred ca nu toti suntem implicati in cazuri de genul acesta, profesional, sau, in cazul meu, personal. Asa ca, pot sustine ideile exprimate din ambele situatii- profesional si personal.
sa nu credeti ca daca sutin o anumita idee juridica in care cred nu inseamna ca nu cunosc realitatile disfunctionalitatii sociale din Romania. insa, privim inainte si speram la bine. iar cand e vorba despre copii, trebuie sa speri mult, sa faci si mai multe si sa substitui interesul personal pentru binele copilului, pentru ca trebuie ca binele copilului sa fie in interesul tau!
florysoricioaica a scris:
Custodia comuna intr-o societate ale carei principii de baza functioneaza normal este modalitatea optima de a te asigura de dezvoltarea armonioasa a minorului. Am insa convingerea ca in Romania multe parghii ale societatii nu functioneaza. Cand esti direct implicat in probleme de genul acesta , da , devi personal . Fiecare teoretician ar trebui sa se substiuie oricarui dintre cei doi parinti in momentul in care are dreptul sa intrepreteze legea. Binele suprem al copilului primeaza in fata binelui personal .
Intr-o societate de drept oamenii se nasc liberi . Numai in sclavagism un om avea drepturi asupra altui om .