pt bobocica ...
pai platesti pt asa cum in functie de suprafata apartamentului ai o cota indiviza la terasa , la casa scarii..lift, subsol asa ai o cota parte si la instalatii..practic esti proprietar pe ele
terasa, casa scarii, liftul, instalatiile DE APA RECE, CANALIZARE SI PLUVIALA le folosesc intr-adevar, si este normal sa platesc pt acestea. insa nu vad de ce as plati caldura, cu exceptia cotei parti la partile comune - incalzirea la spatiile comune (birou, lift, casa scarii), atita timp cit nu mai am niciun fe de relatii cu radet, intre cei cu centrale si radet fiind semnat un PROCES VERBAL DE DEBRANSARE
TOTALA DE LA RETEAUA LOR.
daca in adunarea generala se hotaraste montarea unei instalatii comune de climatizare (aceasta devenind astfel instalatie comuna), dar dvs nu va bransati la ea, vi s-ar parea normal sa platiti cota parte la montajul acesteia si la chelutielile de intretinere si exploatare a acesteia ?? este o situatie similara cu noi si radet (sau orice firma de termoficare)
pierderi de caldura sunt si la subol si pe coloanele care traverseaza apart tau
pierderile din subsol chiar nu ma intereseaza pe mine, eu nemaiavind de-a face cu radet-ul, din motivele expuse mai sus. cam cite calorii credeti dvs ca-mi furnizeaza mie tevile de polipropilena (care au un coeficient foarte mic de transfer termic) izolate cu izolatie termica si incastrate in rigips ?X-(
in legea veche a asociatiilor era prevazut exact conditia de izolare termica a acestor tevi pentru ca un proprietar sa fie scutit de la aceste pierderi prin tevile care-i trec prin casa.
blue ... atita timp cit si-au dat acordul scris, cel care s-a razgindit poate sa faca tumbe, sa se arunce de pe bloc, etc ... dpdv legal nu are ce face. deci, problema ridicata de dvs nu are suport pentru continuarea discutiei pe aceasta tema