avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
Atata timp cat nu exista scris , nu ne putem increde in vorbe ... :(
Am instalat si eu noul Revisal, am importat registrul, s-au modificat codurile COR, am generat noul registrul, am intrat pe inspectiamuncii.ro si nu vad unde trebuie sa-l trimit, nu mai gasesc. Poate ma ajutati, va multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
maraV, utilizator
nu sunt lamurit referitor la sporuri
daca adaug spor ore suplimentare 75%, cei 75% ii calculeaza la salariu, ceea ce nu e corect pt ca eu nu am acest spor toata luna
15 decembrie "bate la usa" iar noi nu suntem lamuriti cum trebuie sa procedam
sugestii...?
maraV a scris:

Am instalat si eu noul Revisal, am importat registrul, s-au modificat codurile COR, am generat noul registrul, am intrat pe inspectiamuncii.ro si nu vad unde trebuie sa-l trimit, nu mai gasesc. Poate ma ajutati, va multumesc

inspectia muncii.ro/ registru general de evidenta

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
Herra_, utilizator
mony23
Începând cu această versiune, sporurile vor putea fi înregistrare și transmise în registrul general de evidență a salariaților atât sub formă de procent cât și valoric (cuantum), în conformitate cu prevederile impuse prin H.G.1105/2011.Nu e obligatoriu doar in procente.
Sunt trecute in registru numai sporurile cu caracter permanent de care salariatul beneficiează în baza contractului individual de muncă unde acestea sunt evidenţiate.
Toate ce de mai sus le gasesti in :

Specificaţii Tehnice privind întocmirea şi transmiterea Registrului General de Evidență a Salariaților (ReGES)
versiunea 2.4
25 noiembrie 2011, revizuit 6 decembrie 2011

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)