avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim

Buna ziua,
Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu de 1200 pentru o luna normala de lucru, adica zilnic, deci raportat la timpul lucrat. Ce fel de contract inchei ? Ce scriu la timpul de munca ? Dar la salariu ?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 09:04, 12 Decembrie 2011
durata 8/40;
ore/zi (inegal se refera la zi/noapte)
in CIM veti specifica algoritmul zilelor in care lucreaza
daca ii dati liber pt. zilele de weekend lucrate, atunci nu ii dati spor de 100% pentru aceste zile, dar trebuie sa ii dati un spor de weekend de minim 1% pe care il operati in revisal (reges)
:luck:
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Herra_, utilizator
dali_c a scris:

Nu ma ajuta nimeni ? Eu am trecut 24 ore/saptamana in revisal. E corect ? In d112 atunci trec 4 ore ?


Media timpului de munca va fi de 4 ore/zi .. pentru ca lucreaza o zi da, una nu ... si ar reiesi ca jumatate din luna lucreaza cu timp integral de munca.... este bine si 24 ore/sapt cu specificarea zilelor in care lucreaza .

Prin urmare, in c.i.m. trebuia sa mentionat ca repartizarea timpului de munca se face inegal , specificand concret cum lucreaza ...
Scuze dar nu inteleg : de ce 8/40 ? 40 nu inseamna ore / saptamana ? Nu lucreaza decat 24 ore / saptamana.
:offtopic: Interventie moderator
Este doar un simplu raspuns ... Dvs trebuie sa discerneti singura in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

p.s
din practica acestui Forum : nu toate raspunsurile primite corespund cu subiectul topicului initiat .. prin urmare, veti gasi si raspunsuri care poate nu au nicio tangenta cu ce ati intrebat dvs...
Multumesc. Am inteles cum trec in cim, dar nu stiu cum trec in revisal si in d112.

Alte discuții în legătură

Durata inegala de lucru monik monik buna ziua...ce inseamna mai exact durata inegala flexibila a timpului de lucru? o persoana care lucreaza part-time poate avea o durata inegala de ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Despre ore in cim nicdavi nicdavi Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in ... (vezi toată discuția)