ghola a scris:
Raportul de gestiune zilnic se intocmeste la acele unitati patrimoniale care tin evidenta gestiunii stocurilor global-valoric!
Raportul de gestiune zilnic (se regaseste in ORDIN Nr. 1850 din 14 decembrie 2004. privind registrele şi formularele financiar-contabile)!
Buna ziua tuturor!!
:-/ multumesc ghola pentru importantele informatii pe care ni le oferi, multumesc tuturor OAMENILOR din acest forum care ii ajuta pe cei ca mine desi....ptr. dv. timpul este mai mult decat pretios.
va rog sa ma ajutati intr-o problema in care eu nu sunt sigura ca interpretez bine,adica: "gestiune global valorica" inseamna ca tin gestiunea la ce sume ies si intra la marfuri? daca da, cand vine....garda financiara tot asa imi face calculul?(imi cer scuze pentru exprimare dar nu stiu cum sa intreb altfel :-/, va rog sa nu va suparati). adica,daca rapoartele zilnice ies doar cu suma respectiva si nu cu "cosmetice;bauturi,lactate,etc",asta inseamna gestiune global valorica?
Va multumesc mult pentru tot ajutorul acordat in timp si pentru intelegerea de care dati dovada intotdeauna.