Aysha a scris:
Inteleg de la Dvs. ca nu prea am sanse sa se aprobe programul propus de mine. Eu m-am gandit strict la dorinta copilului de a nu petrece noptile acolo, nu la mine personal. daca nu m-am facut inteleasa eu nu m-am opus niciodata ca fostul sa aiba relatii personale cu copilul nostru, numai ca nu as vrea sa-l duca din casa in casa. El se plictiseste repede intr-o relatie. A mai fost casatorit si mai are 2 copii din casatoria anterioara, iar unul din motivele fostului divort a fost faptul ca nu se ocupa de educatia copiilor si nu contribuia material la nevoile familiei. Acest proces este o satisfacere doar a orgoliului personal pentru ca stie ca pentru mine copilul este totul Daca il interesa numai copilul nu cred ca mai era nevoie sa ceara cheltuieli de judecata.
Nu zic ca nu aveti sanse pt ca este posibil orice.Judecatile sunt destul de imprevizibile pentru previziunile mele.Se poate orice.
Problema este ca poate ca nu este tocmai bine pt minor sa fie asa cum vreti.Pe de alta parte, poate ca ar fi bine.
Nici macar instantele nu cred ca stiu foarte bine cum ar fi mai bine.Ele cred intr-un fel sau in altul.
Faptul ca el se plictiseste de copil repede nu va deranja cu nimic pt ca va disparea si lucrurile se vor rezolva de la sine in acest caz.
avocat Claudiu Lascoschi