avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am dat o teapa de 1000 de lei si am o plangere pe numele meu ce se poate intampla ??? raspundeti va rog

in urma cu 2 saptamani 2011 am spus ca dau un samsung galaxy S2 la cnv si iam dat o teapa nu iam trimis telefonul si iam trimis alt ceva (chesti) ce pot pati ca el mia facut o plangere asupra mea... eu zic ca nu are dovezi deoarece am facut tranzactia prin posta nu curier sau altele ajutatima va rog sunt disperat am doar 18 ani si nu cred ca e bine sa incep viata asa dar fapta e facuta.... help me
chiar daca iei si la a doua amenda administrativa, a treia nu o sa mai existe ! adica la a treia raspunzi penal !
nu deci cred ca sund 2 sau 3 plangeri cam atata stiu deocamdata mau chemat la politie dar nu mam dus si nu am dat inca nici o declaratie dar am sa ma duc cand ma cheama a doua oara... deci in final am sa fac puscarie??
Veti raspunde penal pentru faptele comise , probabil in concurs real si in cel mai bun caz se va discuta despre pedepse pentru fiecare dintre ele , pentru infractiuni de inselaciune , iar pedeapsa prevazuta de lege , conform art.215 al.1 este de la 6 luni la 12 ani inchisoare (pentru fiecare fapta de va pronunta o pedeapsa , daca se ajunge in instanta)
Daca este vorba despre concurs de infractiuni , judecatorul in functie de probele administrate , potrivit art.34 lit.b c.pen , va aplica pedeapsa cea mai grea , la aceasta putand adauga un spor , care poate fi de pana la 5 ani.
In cel mai fericit caz , in functie de atitudinea dvs la urmarirea penala si in instanta , daca in ambele faze , veti recunoaste fapta , limita pedepsei va fi redusa cu 1/3 , conf.art.320 ind.1 c.pr.pen. si este posibila ,in functie si de probe ,de recuperarea prejudiciului o pedeapsa cu suspendare sau cu suspendare sub supraveghere..
Recomandabila este angajarea unui avocat pentru minimalizarea consecintelor juridice ale infractiunilor pe care le-ati comis.
da urgent banii oamenilor inapoi si angajeaza un avocat sa te reprezinte. in conditiile astea riscul e mic de inchisoare cu executare (din ce ne spui tu aici).
mam dus la politie si miau zis ca am o plangere.......dar nu mai am sai dau bani inapoi.... si nici prea curand nu pot sa ii dau

Alte discuții în legătură

Vanzare telefon pe okazii Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Acum 3 zile am vandut un telefon pe internet intr-un alt oras,insa telefonul nu era ceea ce se astepta cumparatorul,si cred ca din greseala am introdus in ... (vezi toată discuția)
înºelãciune sau fals??? ContSters77368 ContSters77368 Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
A furat un laptop si a recunoscut fapta lu_cica lu_cica buna ziua..fratele meu a furat un laptop si 35 lei de la o sala de jocuri electronice..la doua zile sa dus la angajatul de acolo si ia restituit laptopul si ... (vezi toată discuția)