Monica_1983 a scris:
Eu dupa ce am nascut din cauza nentelegerilor mai mult eram in Romania,si martorii au spus asta ca el a stat luni de zile cu mine in tara.Deci ultimul nostru domiciliu este aici.
Mai mult, mai putin sau (mai) tot timpul sunt exact
amanuntele care fac diferenta.
Pe baza a ceea ce scrieti dvs. aici, nu am cum sa apreciez (nu dau cu ghiocul, :),n-am glob de cristal si nu pot sa ghicesc in frunele de ceai
probele care sunt in dosarul dvs.).
Analizati impreuna cu un avocat din TM posibilitatea de a ataca hotararea cu contestatie in anulare (art 317 alin 2 c. proc. civ. - "cand hotararea a fost data de judecatatori cu calcarea dispozitiilor de ordine publica privitoare la competenta).
Vedeti dispozitiile art 3 si urm. din Regulamentul 2201/2003 publicat in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. 338 din 23/12/2003.
[ link extern ]
Nu vreau sa va dau sperante desarte, dar merita studiata problema ...cu un avocat care stie despre ce vorbeste. (asta inseamna in primul rand
sa cunoasca piesele din
dosarul instantei si nu ceea ce povestiti, pentru ca distanta intre ele poate fi ca de la cer la pamant, si sa raporteze in mod corect situatia din speta la prevederile regulamentului amintit).