avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere datorie banca

Daca nu am platit rata la o banca de mult timp si abia in data de 27.03.2009 a ajuns la firma de recuperare , trebuie sa o platesc sau s-a prescris?
Cel mai recent răspuns: CRISTOREANU , utilizator 23:06, 28 Ianuarie 2012
Cesiunea nu cumva poate fi facuta doar pentru actiuni?
Ori un credit nu reprezinta o valoarea in partile sociale ale bancii.
In inregistrarea contabila cum se raporteaza "cesiunea" in cazul de fata?
Pt atmin
Cesiunea de creanta este o institutie de drept civil. Nu are legatura cu actiunile.
referitor la problema tatalui tau, stiu cum procedeaza executori, cel mai probabil executorul a facut cerere de poprire si la casa de pensii si la banca unde isi incaseaza pensia, dar asta ar trebui sa ii intrebi tu pe cei de la departamentul juridic al banci in ce baza fac poprirea pe contul tatalui tau, in mod legal ei nu au voie la poprire decat 1/3 din venituri.
Ar trebui sa te adresezi protectiei consumatorului pt ceea ce face banca respectiva si sa arati ca pensia tatalui suporta deja poprire la casa de pensii si ca ei nu mai au nici un drept sa ii faca o alta poprire, vorbeste si cu cei de la banca inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Rate neplatite, poprire Ionut 81 Ionut 81 buna ziua am uncredit la ralfi nu am mai platit din 2011 ratele ,azi ma sunat o doamna de la un srl zicandumi ca a cumparat creanta si imi va popri din venit ... (vezi toată discuția)