avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma pentru website
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma pentru website

Buna ziua,

Am un website care ofera diverse metode de promovare localurilor pentru promotiile si evenimentele acestora. As dori sa infiintez un SRL insa am cateva nelamuriri:

1) Care sunt taxele de dupa infiintare?

2) Este neaparat sa am angajati ? Pot lucra pe baza unui contract de colaborare cu designeri sau alti ..?

3) Cum as putea trece site-ul in proprietatea firmei ?

Multumesc anticipat,
Mihai Georgescu
Cel mai recent răspuns: mihaigeorgescu , utilizator 13:40, 16 Februarie 2012
Puteti sa imputerniciti prin procura speciala (notariala) o persoana ca in numele dvs. sa infiinteze societatea, sa semneze acte legate de infiintare, sa depuna capitalul social, sa reprezinte, adica sa faca toate demersurile pentru infiintarea societatii. Este necesar ca in procura sa mentionati care va fi capitalul social pe care il va depune persoana imputernicita si obiectul de activitate principal al societatii.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotele de contribuþii de asigurãri sociale pentru anul 2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Cotele de contribuţii de asigurări sociale pentru anul 2012[/u] Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale angajatorului simions simions Buna ziua! As vrea sa stiu ce sume trebuie sa plateasca angajatorul spre stat pentru un angajat care salariul minim pe economie 670 lei net ? Si ce anume ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu pfa? Scrat Scrat Vreau sa infiintez un pfa cu obiect de activitate traduceri si cursuri de limba engleza. Deoarece multi cursanti au cerut cursuri de limba germana, am ajuns la ... (vezi toată discuția)