avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ex-premierul Adrian Nastase, condamnat la 2 ani de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ex-premierul Adrian Nastase, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare


Ce parere aveti despre legalitatea sentintei?

Detalii pe link-ul:

[ link extern ]
Imi pare rau , chiar da d-na aceea de la TVR , re- re-re aleasa in C.A. al institutiei cu pricina ar trebui sa faca cum de altfel a si propus un serial al "Nedreptatilor justitiei" cu eroul principal A.N.
Mai ales comportamentul sau de dupa condamnare (dreapta sau nu ?) merita un serial al aberatiilor comportam entale , iar medicii merita si ei un serial .
Imi pare rau doar ca sunt doi profesionisti desavarsiti , dar politica ingroapa totul , mai ales , promisiunile de marire ale unor lideri politici , colegi la bine si la rau cu fostul premier.
Il voi respecta intotdeauna pe intelctualul A.N. , dar niciodata oe "numaratorul de oua" sau pe "rechinul politic".
Ciudata transformare a unui intelectual ...
Intortocheate sunt caile domnului !
In rest , respect pentru toata lumea si solidaritate cu suferinta umana , pentru ca lovitura cauzata de caderea de la mare inaltime , intotdeauna lasa in urma sa , daca nu durere
atroce , cel putin un zgomot puternic.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
Radu Gabrian, Mediator
domnu' r.gabi, sunteti un om cu experienta si subliniati de nenumarate ori (intotdeauna) ca sunteti neutru politic.

care este parerea dvs, basescu si nastase au fost sau nu "dusmani" politici?

sefii anchetatorilor lui nastase (morar si kovesi) au fost sau nu oamenii ("prietenii") lui basescu?
Buna ziua tuturor. As dori sa va provoc la o discutie strict pe probleme juridice, lasand la o parte tot ceea ce tine de sfera politicului, in legatura cu modul de punere in executare a hotararii ICCJ in cazul Nastase. A sesizat cineva vreo nelegalitate sau vreo abatere de la regulile procedurale? Pura curiozitate juridica.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
Dogaru-Antonia, utilizator
Inafara faptului ca a primit o procedura ceva mai speciala (Ministrul de interne a trimis personal 2 politisti dupa el) nu a fost incalcata nici o procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"rotirea cadrelor" ContSters257414 ContSters257414 01.10.2012 Monica Macovei, [b][u]eurodeputată PDL[/u][/b]: [b]\\"[i]Daniel Morar merită să fie procuror ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)