avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ex-premierul Adrian Nastase, condamnat la 2 ani de ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ex-premierul Adrian Nastase, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare


Ce parere aveti despre legalitatea sentintei?

Detalii pe link-ul:

[ link extern ]
cearls a scris:

Alex_Munteanu a scris:

Nici Al Capone nu a fost prins pentru actiuni mafiote si crime, ci pentru evaziune fiscala. In calitate de cetatean (fara a lua in calcul ca sunt om al legii) atunci cand instanta a vorbit, eu tac.


@alex, de unde ai breaking (hot) news-u' asta cu al capone, actiuni mafiote, crime si "prinsu'" cu evaziunea fiscala? (link-u' direct, ca ti-ar fi mai usor!)

... si ce zici ca e similar intre al capone si adrian nastase?... ca aveau amandoi pistoale, sau ce?

... poti (si trebuie) sa taci cand instanta vorbeste, da' nu in cazu' asta (ca aici suntem la politica)...

... si-ti mai spun o chestie... nu poate crede niciun om rational din tara asta ca un om cu pregatirea si inteligenta lui adrian nastase poate (n-are cum) comite ilegalitati (probabilitatea tinde spre zero!)...



Ma faceti să râd cu hohote domnule @cearls. :happy::happy::rofl:
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
N.B.

Cred ca titlul corect al acestui topic ar trebui sa fie :

Fostul premier A.N. va "executa" o cat mai scurta perioada de refacere

Comentariile ulterioare acestui tulburator adevar , cred ca sunt , cel putin interesante , mai ales ca aceasta "perioada de refacere" ar putea fi infima .
"Prietenii" stiu de ce !!!
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2012
Radu Gabrian, Mediator
"neutralitatea" "sefului statului" (ceva de genu' "dottore, dottore..." din ziua de azi) in cazu' nastase:

"Fac apel la barbatul Adrian Nastase sa nu se mai ascunda in spatele parlamentului... Eu cred ca Nastase nu are o problema daca se duce in fata procurorilor. Am convingerea ca Adrian Nastase este curat ca lacrima. El nu-si da seama de asta si fuge de procurori." - Traian Basescu, 2009.
Sa condamni o persoana( indiferent cine este acea persoana) doar pe baza unui rationament logico-juridic, mi se pare penibil! O mare rusine pentru justitia romana!
si tot atat de penibil si rusinos e cum "scapa" o alta persoana...

Băsescu, la România TV, aseara: Ce să fac? Nu s-a întrerupt niciun dosar. Până şi celebrul dosar "Flota" este închis, pentru că s-au făcut expertize... N-am nicio teamă.

[ link extern ]

celebrul dosar "Flota" este închis, pentru că s-au făcut expertize... N-am nicio teamă ... celebrul dosar "Flota" este închis, pentru că s-au făcut expertize... N-am nicio teamă ...


... cum s-au "facut" expertizele... si cum se poate "inchide" cazu' ("Flota"):

Rechizitoriul PNA nr. 20/P/2002 („Dosarul Flota” ) a fost realizat de procurorii Vasile Draghici si Ioan Otel. Din actele dosarului, bazate pe numeroase rapoarte de control ale Curtii de Conturi, ale Ministerului Finantelor, precum si a unei expertize administrate in cauza, s-a stabilit un prejudiciu de peste 324 milioane de dolari, ca rezultat al unei asocieri ilegale dintre CNM Petromin SA si firma norvegiana Torvald Klavenes Group - Oslo. Asocierea a dus la instrainarea ilegala a 16 mineraliere de mare tonaj ale Romaniei, vandute pe nimica toata, gratie unui plan initiat de Traian Basescu in 1991, pe cand era mare sef la Ministerul Transporturilor.
...
In loc sa refaca rechizitoriul, Morar a dispus o noua expertiza pentru a inchide cazul...

la DNA s-a dispus o noua expertiza in dosar, pentru care s-au platiti 40.000 euro, care de la un prejudiciu initial de 324 milioane dolari, a ajuns la unul de „0” lei
.


[ link extern ]

Alte discuții în legătură

"rotirea cadrelor" ContSters257414 ContSters257414 01.10.2012 Monica Macovei, [b][u]eurodeputată PDL[/u][/b]: [b]\\"[i]Daniel Morar merită să fie procuror ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)
Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)