Este greu sa cred ca fostul premier nu are nicio vina in cele petrecute in timpul "guvernarii" sale , cand pana si reclamele se dadeau numai televiziunilor sustinatoare si cand se tot discuta despre coruptie , dar modul in care s-a administrat justitia nu il pot cunoaste.
"
Cu tot respectul , il rog pe dl.avocat sa citeasca cu atentie postarea , pe de o parte , referirile mele erau la situatii arhicunoscute , iar exprimarea cu privire la modul in care s-a administrat justitia este elocventa pentru a pricepe sensul celor aratate .
Pe de alta parte o instanta , cea suprema , s-a pronuntat prin hotarare definitiva in doua randuri , ultima data , daca nu ma insel cei cinci judecatori au avut aceasi "parere" , neexistand nicio opinie separata.
Pe de alta parte , in finalul postarii mele aratam ca parerea mea nu este si nu poate fi influentata de opinii personale sau de pareri politice.
Si mai clar , nu am nicio simpatie politica de pe un "eisicher" , pe care il consider mai mult decat murdar si infam , dar mai ales lipsit de reprezentativitate pentru un popor , de multe ori obidit , cel putin in parte , chiar de propriile sale greseli .
Am tot respectul pentru intelectualul Adrian Nastase , dar numai atat , mai ales atunci , cand nu are replici "golanesti" , precum aceea cu numaratul oualelor.
In rest , dl fost premier ramane la nivelul politic si uman al "clasei"(
era sa scriu cu ghilimele mari si groase , castei) din care face parte si mai mult decat atata , acesta are calitatea legala de "condamnat" , un "condamnat " ajutat in mai multe feluri de fostii si actualii sai colegi.
Unele dintre modalitatile de ajutor ale acestora sunt sau pot fi cel putin discutabile in raport cu unele prevederi legale cunoscute de mai toti juristii adevarati.
In orice caz , multumesc pentru "lectia" dvs.care probabil vrea sa denote
un real partizanat.
Este dreptul dvs , pe care il inteleg , dar va rog sa il intelegeti si pe al celor care au alte pareri decat ale dvs si aceasta , fara a va contesta calificarea profesionala .