presedintele asociatie este un baiat cu 8 clase ales de presedinte,care habar are de ce trebuie sa faca un presedinte.
Lumea a fost tuta pana acum si a facut administratorul ce vrea.Pana la urma administratorul nu e nici un SEF sa faca el ce vrea,este platit de noii .
S-au facut vreo 2 sedinte anul asta cu toate cele 3 scari ,dar au venit maxim 25 persoane dupa toate scarile .Nu s=a incheiat nici un proces verbal asa cum este legal .nimic.Ce pretenti sa ai daca lumea este indiferenta si accepta toate prostiile
Eu nu cunosc femeie care sa-si intinda rufele printre gunoaie si praf, decat daca e dusa rau cu capul... Acea incapere numai uscatorie nu s-ar putea numi. N-ati fost in stare sa puneti o usa la intrare!
Sunt sarme de intins rufe,sarmele sunt curate ,mama usuca mai mereu rufe in uscatorie ,noi am avut grija de acest spatiu sa fie curat si aranjate cele aduse aici ,masini de spalat,frigidere ,roti,, rufele se pot usca fara probleme in continuare,spatiul este curat si amenajat.Acum nici eu nu sunt in masura sa ii spun vecinului de ce nu arunca aragazul,este dreptul lui sa foloseasca acel spatiu comun.
Usa am fii pus noi ca aveam ,dar sa nu iasa discutii ca ia uite s-au facut astia stapani acolo nu am montat .Lumea ii rea ..
Bine ca m-am linistit cat de cat ,sunt la politie si rog sa trimita de la alta sectie daca au tupeulsa vina sa darame.Dar intai sa darame de la subsol boxele inchise ilegal,dar nici boxe nu se pot numii ca legal ele nu exista in planul cadastral al blocului.