avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) Cod rutier

Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut cerere catre procurorul de caz pentru a-mi elibera dovada pentru a circula pina la solutionarea cazului.
As dori sa stiu ce pedeapsa ma paste,si daca am vreo sansa sa obtin dovada de la procuror pentru a circula.
Cel mai recent răspuns: terence , utilizator 14:03, 28 Februarie 2012
Da nu am avut cazier niciodata,doar doream sa stiu daca o sa mai intimpin ceva probleme in momentul solicitari permisului de conducere de la politia rutiera,ceva prieteni mi-au spus ca politia are tot dreptul sa-mi retina permisul inca 90 de zile.
Chiar asa sa fie?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni posibile ioana_livia ioana_livia buna seara. o persoana conducand cu numere rosii expirate la masina, a fost prins in trafic. I s-a facut dosar. ce sanctiuni poate primi? Multumesc (vezi toată discuția)
Prins cu numere expirate Ssj4 Ssj4 Buna seara , am mare nevoie de un raspuns cat mai concret ... Deci , in luna octombrie anul trecut , am fost prins cu numere rosii expirate de cateva ore ... (vezi toată discuția)
Dosar penal rca expirat adrian6969 adrian6969 buna am fost oprit in trafic de politia de frontiera si au depistat ca nu aveam rca si itp valabil si miau facut dosar penal retinut permis de conducere fara ... (vezi toată discuția)