buna ziua am si eu o intrebare am semnat in 2007 un contract de munca cu act aditional pe 5 ani cu scolarizare de 1 an in pentru functia de mecanic locomotiva in care am primit salariul minim pe conomie pe timpul scolarizarii am efectuat dupa scoala functia de mecanic ajutor 6 luni dupa care ma scolarizat in functia de sef tren am lucrat in functia de sef tren pana in decembrie 2011 dupa care am fost concediat disciplinar cand m am dus sa iau cartea de munca a zis ca trebuie sa platesc daune din contractul aditional 8000 euro plus cheltuieli de scolarizare daca nu ma dau in judecata e normal?
ce poate sa mi fac daca nu platesc acesti bani ?
in primul rand nu am acesti bani si nici nu detin bunuri(apartament cont in banca sau altele asemenea) eu nu am demisionat ci am fost concediat disciplinar
Nu va pot face nimic ... dar daca obtin o hotarare judecatoreasca irevocabila prin care sunteti obligat la plata unei sume , atunci o pot pune in executare silita ... dreptul de a cere executarea silita se prescrie in termen de 3 ani de zile de la data nasterii dreptului.