avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cat este calculat anul in penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cat este calculat anul in penitenciar

vreau sa stiu si eu daca anul din pedeapsa cu inchisoare se calculeaza de 8 luni?:">:">
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:11, 17 Februarie 2012
2 traimi din pedeapsa.Atunci se poate cere eliberarea conditionata daca sunt indeplinite toate conditiile.Puteti presta si munca si mai castigati ceva.Vorbiti direct cu un avocat sa stiti exact cum poate decurge totul.
klay a scris:

adica o treime din pedeapsa?eliberare conditionata?


Depinde despre ce infractiune este vorba si cu ce forma de vinovatie ati savarsit-o, ce varsta aveti, daca sunteti minor etc. Fractiile variaza in functie de aceste aspecte.
are o pedeapsa de 3 ani jumate plus un an suspendarea,4 ani jumate.pt furt calificat.si acum si a luat raport pt telefon si l a mutat la regimul inchis la giurgiu.o sa fie cam greu sa i aprobe liberarea conditionata?a muncit si munceste si acum.
In conditiile astea va obtine foarte greu liberarea conditionata daca a avut telefon si a fost mutat intr-un regim mai sever. Ca sa mai aiba vreo sansa trebuie sa nu mai faca nicio abatere, sa munceasca in continuare si sa aiba un comportament exemplar.
dar nu poate sa isi scoata raportul in vreun fel?in instanta nu a reusit.

Alte discuții în legătură

Angajare detinut ancuta butnaru ancuta butnaru AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata-ralu lung.raluca lung.raluca Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, calcul melinaR melinaR nepotul meu e inchis de 4 ani si are de facut 7,jumatate a fost un an si ceva pe regim semideschis el fiind pe regim inchis dar acum e dat iar pe regim inchis ... (vezi toată discuția)