Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
In asteptarea unei retete in Ce va place sa gatiti? care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am gandit ca ar fi binevenite niste momente de sinceritate despre rateurile din bucatarie.
Prima mancare total busita a fost un pilaf de orez. Am pus 500 grame de orez, pentru ca asa scria in carte. Jur. Era probabil singura reteta gresita.
Am fost nevoita sa scot de 3 ori din boabe dar oricat scoteam el tot mirosea marginea cratitei din 5 in 5 minute. In final desigur s-a afumat si a trebuit sa il ascund sub gunoiul din galeata, ca sa nu se prinda proaspata mea jumatate ca a visat frumos daca s-a gandit ca o sa manance mai bine decat la cantina intreprinderii
Desigur ca mai am succesuri , da' va las si pe voi. Sper sa nu ma lasati singura in topicul asta :confused:
Precis ..doamne.:hm:.pe vremea aceea cred ca eram un pic indragostita,dar mereu imi aduc aminte cind fac "Pasta de brinza" si rid de una singura....
..:slap:cam asa Monique..
Am facut si cafea de gaina si pilaf pentru 10 persoane, la 2 cratite (daca tot se umflase kilogramul de orez pus) dar si galuste cu pesmet, in loc de gris.
Ca de obicei am procedat cum m-a invatat mama. Bati albusurile spuma, adaugi galbenusurile si apoi grisul ca sa iasa cele mai pufoase posibil galuste. Numai ca in loc de gris am pus pesmet (intre 2 telefoane si 4 mailuri). Am ramas fara supa dar a iesit un bun ostropel din bucatile de carne de pui, salvate din supa :)
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)