In asteptarea unei retete in Ce va place sa gatiti? care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am gandit ca ar fi binevenite niste momente de sinceritate despre rateurile din bucatarie.
Prima mancare total busita a fost un pilaf de orez. Am pus 500 grame de orez, pentru ca asa scria in carte. Jur. Era probabil singura reteta gresita.
Am fost nevoita sa scot de 3 ori din boabe dar oricat scoteam el tot mirosea marginea cratitei din 5 in 5 minute. In final desigur s-a afumat si a trebuit sa il ascund sub gunoiul din galeata, ca sa nu se prinda proaspata mea jumatate ca a visat frumos daca s-a gandit ca o sa manance mai bine decat la cantina intreprinderii
Desigur ca mai am succesuri , da' va las si pe voi. Sper sa nu ma lasati singura in topicul asta :confused:
Precis ..doamne.:hm:.pe vremea aceea cred ca eram un pic indragostita,dar mereu imi aduc aminte cind fac "Pasta de brinza" si rid de una singura....
..:slap:cam asa Monique..
Am facut si cafea de gaina si pilaf pentru 10 persoane, la 2 cratite (daca tot se umflase kilogramul de orez pus) dar si galuste cu pesmet, in loc de gris.
Ca de obicei am procedat cum m-a invatat mama. Bati albusurile spuma, adaugi galbenusurile si apoi grisul ca sa iasa cele mai pufoase posibil galuste. Numai ca in loc de gris am pus pesmet (intre 2 telefoane si 4 mailuri). Am ramas fara supa dar a iesit un bun ostropel din bucatile de carne de pui, salvate din supa :)
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)