avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Esecuri culinare
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Esecuri culinare

In asteptarea unei retete in Ce va place sa gatiti? care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am gandit ca ar fi binevenite niste momente de sinceritate despre rateurile din bucatarie.

Prima mancare total busita a fost un pilaf de orez. Am pus 500 grame de orez, pentru ca asa scria in carte. Jur. Era probabil singura reteta gresita.

Am fost nevoita sa scot de 3 ori din boabe dar oricat scoteam el tot mirosea marginea cratitei din 5 in 5 minute. In final desigur s-a afumat si a trebuit sa il ascund sub gunoiul din galeata, ca sa nu se prinda proaspata mea jumatate ca a visat frumos daca s-a gandit ca o sa manance mai bine decat la cantina intreprinderii

Desigur ca mai am succesuri , da' va las si pe voi. Sper sa nu ma lasati singura in topicul asta :confused:
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:03, 30 Ianuarie 2013
Iulia... buna dimineata! :)
Sa inteleg ca statusul tau are legatura cu pasta de branza?:">
Cafea de gaina... :happy:
Foarte, foarte tare, felicitari Corina :vishenka:

Doamna Iulia, cred ca fluturasii din stomacul dvs. iesisera sa va ajute la bucatarie :love:
Precis ..doamne.:hm:.pe vremea aceea cred ca eram un pic indragostita,dar mereu imi aduc aminte cind fac "Pasta de brinza" si rid de una singura....
..:slap:cam asa Monique..
Am facut si cafea de gaina si pilaf pentru 10 persoane, la 2 cratite (daca tot se umflase kilogramul de orez pus) dar si galuste cu pesmet, in loc de gris.
Ca de obicei am procedat cum m-a invatat mama. Bati albusurile spuma, adaugi galbenusurile si apoi grisul ca sa iasa cele mai pufoase posibil galuste. Numai ca in loc de gris am pus pesmet (intre 2 telefoane si 4 mailuri). Am ramas fara supa dar a iesit un bun ostropel din bucatile de carne de pui, salvate din supa :)
Va recomand si "icre negre, frecate pana ies albe" .Asta este una dintre incercarile unei patroane. Acum e in SUA.
Poate acolo ii reuseste fenta!

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2012
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?) nucu$ nucu$ [b]Concluzie nutritionista[/b] Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii: (Este o usurare ... (vezi toată discuția)
Retete pentru baieti ContSters267790 ContSters267790 am un crap de...zic doua kile.. nu-l vreau prajit..mi-ar placea la cuptor! un coleg zice sa-l invelesc/umplu de sare...si apoi curat pielea cu tot cu sare si ... (vezi toată discuția)