avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul penalitati intretinere

Buna ziua ! va rog daca doreste cineva sa posteze un programel excel , sau in alta forma privind calculul penalitatilor pentru apa rece si canal-meteorica .
Multumesc frumos ! adresa mail cerna_adi60@yahoo.com
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:11, 27 Martie 2012
Multumesc frumos pentru raspuns!
inca o intrebare: in luna in care valoarea penalizarii depaseste valoarea sumei penalizate , se ia in calcul doar penalizare partiala ,pana la egalarea sumei penalizate, sau nu se mai ia in calcul penalizarea ?

Am accentuat acest lucru in mesajul trecut.
In luna in care din calcul rezulta o penalizare mai mare decat suma penalizata, penalizarea se limiteaza la valoarea sumei penalizate, nu poate fi mai mare, dar de luat in calcul se ia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere Nea-Costica Nea-Costica Care este regimul penalitatilor ? Cand se aplica, dupa cate luni ca restantier, cand se poate actiona in judecata, cine o poate face, sunt mai multe feluri de ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari cornelianedelcu cornelianedelcu Buna ziua, As dori raspuns la urmatoarea intrebare: -Asociatia de locatari prin decizia Comitetului Executiv poate stabili penalitati de la asocatie in ... (vezi toată discuția)
Se poate aplica o penalizare mai mare de 0,2% pe zi daca aceasta este prevazuta in statut? ContSters172951 ContSters172951 Am o intrebare: in statutul asociatiei de proprietari este prevazuta o penalitate de 0,5% pe zi pt fiecare zi de intarziere a platii intretinerii. am citit ca ... (vezi toată discuția)