ondino a scris:
1.Pentru a afla daca sunteti asigurata la sanatate intrati aici:
[ link extern ]
si accesati sectiunea asigurati,mai apoi se va deschide o fereastra in care va veti tasta codul numeric personal,iar sistemul va va genera automat raspunsul daca sunteti/nu sunteti asigurata.
Asigurati suntem toti..... Acum 2 ani era asigurat inclusiv sotul meu care la acea data era decedat.....
Plata asigurarilor e marea problema.... Iar daca mergem la casa de sanatate NOI trebuie sa facem dovada ca am platit si s-a platit pntru noi, ei nu au o evidenta individuala asupra sumelor intrate in contul lor.
bobman a scris:
Cum pot sa aflu sau de unde pot sa aflu daca angajatorul meu a platit la stat toate contributiile pe care el mi le-a oprit?
Accesati Anaf prin motorul explorer ( Nu mozilla), in partea stanga veti gasi butonul "Obligatii restante", clik pe el, vi se deschide o alta fereasta unde tot in stanga veti gasii "obligatii restante la bugetul asigurarilor de sanatate", clik pe el si in fereastra nou deschisa introduceti denumirea societatii in spatiul al 2 lea (in primul sunt marii contribuabili) dupa care apasati cauta...
In cazul un care societatea inregistreaza oligatii restante la sanatate veti gasi acolo sumele restante.
Sau incercati acest link (sper sa functioneze)
[ link extern ]