avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa aflu daca angajatorul meu a platit toate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa aflu daca angajatorul meu a platit toate contributiile?

Cum pot sa aflu sau de unde pot sa aflu daca angajatorul meu a platit la stat toate contributiile pe care el mi le-a oprit?
kres a scris:

Puteti solicita, contra cost (cca. 15-20 lei) o adeverinta cu plata contributiilor si stagiul de cotizare si in aceea apar venitul dvs. brut, pe fiecare luna si contributia platita, la zi, daca angajatorul a procedat corect..

Corect!E tipul de adeverinta care se elibereaza si pentru completarea dosarului CCC.Cum am uitat de ea??Cred ca pana la urma varinta lui @ kres e cea mai buna.=D>
Daca citeati cu atentie,raspunsul acesta vi l-am oferit in primul meu comentariu,in care scriam:

"2.Pentru a afla daca sunteti asigurata la pensii,date despre stagiul de cotizare realizat,despre suma cotizata se pot obtine la cerere de la Casa de Pensii teritoriala de pe raza angajatoruluimin cf. cu art.50din Legea 263/2010:
Art. 50
(1) Stagiul de cotizare se certifica asiguratilor, din oficiu, o data la 2 ani, de CNPP si de casele de pensii sectoriale.
(2) Stagiul de cotizare se certifica si la cererea asiguratilor, contra cost. Tariful serviciului respectiv se stabileste anual de CNPP si casele de pensii sectoriale."

Sorry @ondino!:)Va aplaud si pe dvs!=D>
Ultima modificare: Duminică, 18 Martie 2012
ela david, utilizator
Buna ziua!
Cum se poate afla daca angajatorul a depus actele pentru obtinerea sumelor de bani reprezentand concediul de sarcina si aluzie, decontate de casa de asigurari de sanatate!?
Mentionez ca sunt in litigiu cu angajatorul privind aceste sume de bani. In instanta a sustinut, in mod fals, ca nu i-au fost predate concediile medicale.
Vreau totusi sa aflu daca el a depus dosarul, fapt ce dovedeste ca angajatorul a primit in termen legal concediile medicale! Exista aceasta posibilitate ??

Multumesc anticipat!!!!!!!

Va interesati direct la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea ca angajatorul sa opereze in carnetul de munca dar cas sa nu fie platita catre stat? ciprianSTOICA ciprianSTOICA exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC (vezi toată discuția)
Calculare pensie romandaniela romandaniela Cat % din salariu se calculeaza la pensie? Va rog sa-mi raspundeti si va multumesc. (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie confirmat de casa de pensii niccu niccu Buna ziua, asta spune legea:Art. 50 (1) Stagiul de cotizare se certifica asiguratilor, din oficiu, o data la 2 ani, de CNPP si de casele de pensii ... (vezi toată discuția)