avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa aflu daca angajatorul meu a platit toate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa aflu daca angajatorul meu a platit toate contributiile?

Cum pot sa aflu sau de unde pot sa aflu daca angajatorul meu a platit la stat toate contributiile pe care el mi le-a oprit?
Casa de Pensii ar fi trebuit sa trimita oamenilor acasa, DIN OFICIU, stagiul de cotizare, odata la 2 ani, cum spune legea. Acest lucru insa nu se intampla.

Functioneaza insa varianta, contra cost, 20 lei la Casa de Pensii.
Adeverinta cu stagiul de cotizare la pensii se elibereaza gratuit de la Casa de Pensii daca nu ati primit-o pana acum acasa, prin posta.
multumesc de raspuns. Am fost deja si nu ne poate ajuta!
Atunci singura solutie este sa-l actionati pe angajator in judecata, daca aveti proba ca i-ati predat certificatele medicale.
Angajatorul este actionat in instanta. El a sustinut ca nu a primit nici un certificat si ca a luat la cunostinta de aceste certificate doar atunci cand a primit cererrea de chemare in judecata. Lucru fals pentru i-au fost inmaate toate certificatele medicale. Eu fiind de buna credinta si negandind ca se va ajunge in instanta, nu am avut inspiratie de moment sa o pun sa semneze ca a primit un exemp

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea ca angajatorul sa opereze in carnetul de munca dar cas sa nu fie platita catre stat? ciprianSTOICA ciprianSTOICA exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC (vezi toată discuția)
Calculare pensie romandaniela romandaniela Cat % din salariu se calculeaza la pensie? Va rog sa-mi raspundeti si va multumesc. (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie confirmat de casa de pensii niccu niccu Buna ziua, asta spune legea:Art. 50 (1) Stagiul de cotizare se certifica asiguratilor, din oficiu, o data la 2 ani, de CNPP si de casele de pensii ... (vezi toată discuția)