Buna ziua,
Este legala practica folosita de CEZ prin care plata efectuata pentru energia electrica platita la zi sa fie descarcata pe ttaxa radiotv, in conditiile in care am contract cu firma de distributie energie electrica?
Am fost debransat la energie electrica pentru neplata factura radiotv,
Nu am primit notificare in sensul ca banii se duc la taxa radiotv.
In conditiile astea ce pot face din punct de vedere juridic,
Va multumesc!
pe factura nu scire absolut nimic de unde provin banii. Pe cea de regularizare scrie 14,61 lei. Pe foaia 2 care este alba jos in chenar Aviz de plata 343 lei. Atat. Daca vorbesti cu cineva de la ei robot. Atat arata in calculator , atat va spun. Pierdere de timp. Am facut alta sesizare la ei. Am raspunsul lor pozitiv insa nu se opereaza in sistem. Tocmai sa apuc sa platesc.
Acum, astept raspuns.
Imipare rau de energia, timpul si banii dvs. Nu stiu cine v-ar putea ajuta in afara de un avocat care sa ii scuture bine.
:offtopic:
Un exemplu cunoscut personal.
Divort cu sicane. Sotul plecat din casa ia contractul de la apartament si merge la ENEL cu cerere de reziliere. In aceeasi zi in care a depus cererea a fost cineva si a luat contorul de la scara; el nu a platit nimic.
Cererea se aproba si sotia ramasa in apartament a fost nevoita sa plateasca atat deconectarea cat si rebransarea, sa faca alt contract de furnizare a energiei electrice cu acelasi contract de proprietate (nu era partajul facut, apartamentul era bun comun) si sa depuna garantia aferenta. In total cam 500 de lei, pentru ca nu putea sta fara curent electric, nu?
Cam cat ar fi trebuit sa astepte sotia rezolvarea reclamatiei abuzului facut constient de lucratorii companiei (functionara de la Contracte, lucratorul de la Deconectari sau cum s-o fi numind serviciul cu pricina) pentru ca evident sotul in cauza a fost ''ajutat'' sa se razbune in felul acesta? Prea mult ca sa se poata lipsi de curent, asa ca a ramas cu nodul in gat.
Am raspunsul oficial de la OPC, raspunsul de la CEZ in care mi se comnica ca facturile cu pricina vor fi stornate. In calculator nu se regaseste operatia. Ele sunt bune de plata. Le trmit raspunsul lor, cel de la OPC le trmit ca fac plata pentru factura curent nu pentru debransare-rebransare, iar ei mi-o descarca pe debransare. Ce vor sa-mi arate? Sau nu inteleg pentru ce fac asta? De fapt ce asteapta? Sa treaca termenul de plata pentru cele doua sa ma debranseze din nou?! Sau ce?
Cez romania
ildor64
Buna ziua.
O problema cu CEZ Romania
In luna noiembrie am fost deconectat de la reteaua de alimentare cu energie electrica.
Pentru factura de recalculare ... (vezi toată discuția)