avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunare Generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunare Generala

Va supun atentiei urmatoarea situatie din cadrul asociatiei noastre:
-Presedintele asociatiei a trimis o notificare catre biroul specializat din cadrul Primariei in care anunta ca nu poate tine adunarea generala invocand diferite motive.
I s-a raspuns ca,conform legislatiei in vigoare, este obligat sa tina sedinta adunarii generale.Atat.La intrebarea mea catre seful biroului mi s-a raspuns ca legal NU poate lua nicio masura impotriva presedintelui sau comitetului executiv,singura solutie e sa facem o adunare generala extraordinara.
Chiar nu se poate lua nicio masura legala ??
Daca reusim sa facem adunarea generala extraordinara care e procedura??
Facem un proces verbal si...ce facem...spargem usa asociatiei si intram cu forta ??Sau tot la judecatorie trebuie ajuns ??

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:33, 6 Aprilie 2012
Interventie moderator

Pe forum este interzisa orice fel de reclama, linkul catre.... este tot reclama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)
Reprezentare la adunarea generala a asociatie de proprietari anonim281986 anonim281986 Buna ziua! Am participat la o sedinta convocata de catre 3 proprietari membri ai asociatiei, sedinta pentru care au intocmit un singur convocator in care ... (vezi toată discuția)
De câte ori pe an trebuie sa se intruneasca asociatia de proprietari ... gerhardt gerhardt de cite ori pe an trebuie sa se intruneasca Asociatia de proprietari ? si daca trebuie inregistrata in registrul Blocului ? (vezi toată discuția)