avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare date revisal conform hg 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare date revisal conform hg 500/2011

Laptopul in care aveam instalata aplicatia revisal a fost virusat asa ca am ramas fara aceasta aplicatie. As vrea sa stiu daca se mai poate obtine baza de date de la itm ca si pana acum conform hg 500/2011. Am citit intreaga hotarare dar nu este specificat nimic despre asta. Ce pot face? Dacaintroduc din nou salariatii se vor suprascrie contractele?
Cel mai recent răspuns: adnana_gold , utilizator 21:26, 31 Iulie 2012
Ipoteza ca nu se poate recupera baza de adte in varianta noua a programului nu este susptinuta de niciun cadru legislativ .. chiar se poate obtine aceasta baza de date si sunt destule situatii practice in care s-au recuperat baze de date de curand.
da,am facut o cerere pe care nu mi-a primit-o nimeni deoarece baza de date nu se mai poate recupera :-/ .se pare ca am primit acelasi raspuns ca loredana_84.mi s-a spus in schimb sa fiu f.atenta la reintroducerea datelor deoarece un singur punct in plus sau in minus imi poate dubla contractul si...conform legii...#-o te usurezi de niste banuti!
Asa este, cu toate ca s-a spus ca nu se pot dubla contractele in REVISAL se pare ca acest lucru este posibil ...

p.s.
eu am recuperat baze de date din REVISAL in urma cu 2-3 sapt de la ITM.... intr-adevar, a durat mai mult decat termenul de 30 de zile pentru darea unui raspuns (firma depuse cererea de la sfarsitul lunii mai 2012)...
Pe viitor pentru a evita astfel de neplaceri, va recomand ca cel putin o data pe luna sa salvati baza de date din Revisal- din instrumente- salvare baza de date ( eu asa procedez si in cel mai rau caz as avea de reconstituit modificarile survenite in cursului unei luni). Cred ca cel mai bine ar fi daca ar exista posibilitatea ca pentru recuperarea datelor sa putem descarca ultima varianta de registru transmisa.
Se poate salva si ultimul fisier transmis la ITM ... intrucat noul program nu mai selecteaza o singura operatie , ci salveaza intreaga baza de date ...

Alte discuții în legătură

Mi s-a sters revisalul, cum procedez? sandavictoria sandavictoria Buna dimineata! Problema mea e ca s-a stricat calculatorul si odata cu asta s-a dus si revisalul. :( Cum procedez? Il descarc si introduc din nou datele ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)