avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conectare fara acord la conducta de gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conectare fara acord la conducta de gaz

Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se "intepe" in teava mea de gaz care duce la conducta comuna, evident fara sa-mi ceara acordul sau sa-mi plateasca. Vreau sa-l deconectez de la teava mea de gaz deoarece este un nesimtit. Va rog sa-mi precizati cum sa procedez. Multumesc anticipat.
Montati un robinet pe teava care este proprietatea dvs., imediat dupa coloana principala, inainte de contuarele dvs. si al vecinului. Cand nu aveti nevoie de gaz, inchideti robinetul. Este o rezolvare simpla si se motiveaza (daca intreaba cineva) prin intarirea sigurantei in exploatare :) Vad ca postarea este veche. Cum ati rezolvat in final?
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Vladimir7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransarea la teava de gaze tyna72 tyna72 Sunt o locatara a unui bloc din bucuresti unde se va face vestita mansardare.Apartamentul este pe numele socrului si l-a cumparat avea si centrala de ... (vezi toată discuția)
Aprobare intepare teava gaz Dolila Dolila Din punct de vedere legal cine are voie sa dea aprobare pentru inteparea in teava de gaz de pe casa scarii?Primul care a pus gaz sau poate oricine care-i ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)