Sa nu intelegem, ca intelegem gresit.
Dar dvs unde ati vazut ca nu da ?
Executorul e cel ce vinde bunul, iar daca bunul valoreaza sau se vinde la un pret mai mare decat e datoria, da creditorului cat ii datoreaza debitorul, iar ce ramane ( daca ramane) inapoiaza fostului proprietar.
In cazul actual, cum piata imobiliara e la pamant, imobilul se va vinde cu pret mic, mai mic decat valoarea pe piata, din pacate
pana la urma, care ar fi solutia?
deocamdata am inchiriat apartamentul iar acea chirie acopera jumatate de rata. mie imi plateste de la servici chirie si imi convine, dar nu pot garanta ca va fi pe o perioada mai mare, iar in final platesc cealalta jumatate de rata cam degeaba.
Practic, ce solutie as avea?
o idee ar fi sa platiti pana cand va apropiati de valoarea ap , apoi sa incercati sa-l vindeti singur iar cu pretul obtinut sa va achitati de banca.
Ar trebui sa discutati si cu fosta sotie ca si dansa e parte in contract, nu sunteti singurul dator si imi pare ca dansa ar avea mai mult de pierdut
daca sotia vroia un ap, de ce nu l-a luat pe asta ?
pai e destul de complicat
asta era destul de scump. mai avem de platit la creditul asta 60000 franci. a reusit sa faca un credit la un apartament cu 2 camere mai mic, f cochet, la un pret mult mai mic.
rata ei acum pe 30 de ani e jumatate cat am eu de platit la cel actual.
Intrebarea mea ramane in continuare: In cat timp se prescrie aceasta urmarire din partea bancii in scopul recuperarii diferentei de datorie?
mai exact, daca nu mai platesc, cat timp voi fi hartuit de banca?
Exista o singura solutie eficienta. Prin intermediul unui Birou de Mediere, invitati banca pentru a solutiona prin procedura medierii problema imposibilitatii de plata a creditului,. Cu ajutorul mediatorului, impreuna cu banca veti gasi o solutie reciproc avantajoasa pentru iesirea din aceasta situatie. Altii au reusit, veti reusi si dumneavoastra.
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5