avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012?

1. Se vor prezenta la urne 50%+1 dintre alegatori?

2. Care va fi procentajul Pro si Contra demiterii presedintelui?
Este in gena romanului sa saboteze, sa boicoteze, sa fie nemultumit si sa nu poate sa traiasca in pace nici chiar cu el , nici cu cei din jur.

Intotdeauna ne am uitat in gradina vecinului, am ramnit la merele coapte ale acestuia si daca nu ne a dat de buna voie nu un mar ci vreo cativa saci, l am amenintat cu fel de fel de lucruri de cele mai multe ori inventate din invidie si rautate.

Ceea ce nu intelegem este ca toti trebuie sa impartim acceasi gradina cu mere si sa o pazim din pacate trebuie sa o pazim de noi insine, ca niciunul nu are incredere in celalalt.....si atunci vom fi prea preocupati sa ne Certam pe fructe....ele se vor strica....si ne vom alege cu deja celebra cacialma mioritica , cu buza umflata si cu parerea de rau ca a mai trecut un an...si nu am cules roadele....
Stau sa ma gandesc ca poporul roman nu a fost de acord cu cei care au facut inchisoare pentru un crez, pentru tara, pentru popor...si au facut parte dintr-un partid care a disparut...
Nu i-a votat mai nimeni desi au fost oameni onesti...

Romanul daca va avea exemplu bun va intelege ca respectivul exemplu este bun.

In vremuri vechi au existat oameni ca Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu...
Romanii ii apreciau pentru ca ajutau poporul...si nu boierii...

Astazi cui ii pasa de popor...?
Aceasta este marea intrebare...

Guvernul trebuie sa se ocupe de bunastarea poporului...




Buna ziua, as vrea sa-mi dau si eu cu parerea.
1. In interviul de la TVR, basescu a afirmat ca va merge la vot, pentru ca altfel ar avea atitudinea unui om laş. Îi arăta si degetul moderatorului spunand ca doreste un vot NU in plus, peste cele DA.
2. In ziua referendumului, nu s-a mai dus la vot, ba a mai si indemnat oamenii sa stea acasa.
Concluzia logica ce se desprinde e ca basescu i-a făcut laşi pe cei 10,5 milioane români mentionati de el, care nu au votat. Inclusiv pe el.

Deci, as vrea sa completez lista domnului Adriantot:
20. i-a facut laşi pe toti care nu s-au prezentat la vot, scuipându-i în faţă. Bineinteles că i-a scuipat şi pe cei care au votat, spunând ca a castigat. Ce concluzie de bun simţ se poate trage ? Ca nu il interesează 22 milioane de romani, cum zice el, ci doar strict interesele personale.
21. a jucat alba-neagra cu romanii, spunand de vreo 2 ori ca merge la vot, apoi ca nu merge. Tehnica aceasta, alba neagra, si-a perfectionat-o foarte bine, in mai multe randuri.

Am o intrebare: aşa, în general, cum s-ar simţi un om cu cei 7 ani de acasă, ştiind că nu mai e dorit, lucru dovedit, de 7,4 milioane de oameni ?
Depinde de responsabilitatile pe care si le asuma.
petricapetrisor a scris:


Am o intrebare: aşa, în general, cum s-ar simţi un om cu cei 7 ani de acasă, ştiind că nu mai e dorit, lucru dovedit, de 7,4 milioane de oameni ?



Sa stiti ca pe de alta parte sunt mai multi care se pare ca accepta situatia actuala.Vreo 9 milioane...
Daca vroiau ieseau la vot.
Abtinerea celor care nu au mers la vot a fost combinata cu votul pro Basescu doar ca nu au fost la vot si din acest motiv abtinerea reprezinta acceptarea situatiei actuale.
In jur de 1 milion au votat pro Basescu.
Astfel, ar cam fi 10 milioane care nu vor o schimbare de presedinte in acest moment.


Alte discuții în legătură

Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Referendum si cvorum ContSters257414 ContSters257414 cum credeti ca se impaca ([b]cum se justifica[/b]) decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care a hotarat marti ca, pentru validarea scrutinului de ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)