avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
Din punctul meu de vedere e lamurita situatia cu referendumul.

Mare disputa a fost pe justitie si cred ca s-a gasit solutia optima pentru echilibru si sa nu se mai sustina ca se fac abuzuri.
Corlateanu pare foarte bine pus la externe.

Sper sa inceapa sa si guverneze in curand si sa vedem ceva concret,fapte si nu doar vorbe...

Acceptul doamnei Pivniceru mi se pare un mare castig. Pentru guvern e evident de ce, eu sper sa se schimbe perceptia celor care poarta grija justitiei din Romania.

Si mie imi inspira incredere guvernul Ponta.
Da, cu Mona Pivniceru au gandit bine.
Basescu si cu ea nu cred ca s-au inteles vreodata si nici nu cred ca se vor intelege decat daca este vorba de ceva corect.
Cred ca acesta a si fost criteriul fara de temere pentru guvernul Ponta.Adica sa nu mai existe suspiciuni de abuzuri.
Mie imi pare un pas inainte acest lucru deoarece justitia este primul pas pentru o dezvoltare economica.
Economia nu poate functiona fara justitie din motive lesne de inteles...

Si cum Mona Pivniceru nu a fost arondata politic anterior ar trebui sa fie impartiala...adica sa nu ii pese de partide...


Referitor la Sova, eu cred ca a fost vorba de o eroare deoarece el este mare iubitor de istorie, dar probabil ca s-a informat gresit.
Istoria Romaniei este teribil de complicata si acesta a fost motivul pentru care a fost considerata declaratia sa antisemita.
Exista multe scrieri si probabil ca a citit unele mai vechi.
A fost intr-o grava eroare si poate fi cumva normal sa fie asa daca a citit altceva decat ceea ce era adevarul istoric.

Oricum, am inteles ca problema s-a si rezolvat.
Prin urmare, nu exista nicio problema cu Dan Sova.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mie una Guvernul Ponta2 nu-mi inspira incredere ca si Guvernul nr.1,de altfel!.Sunt o "voce
critica" care priveste cu uimire la situatia in care am ajuns datorita acestei "bune guvernari".
Nu vad nici o masura economica care sa-si produca efectul, doar decredibilizarea Romaniei,
de am ajuns de risul lumii!.Cei 8% la salarii s-au topit in devalorizarea leului,restantele la pensii se vor da "asa cum s-au luat"in 16 luni.Se promit si alte masuri,dar aplicabile din 2013!.Nu este suficient sa promiti(desi asta fac toti politicienii) trebuie sa si faci ceia ce spui.Economia sta pe loc,preturile se simt la buzunare!.Si parca nici nu au de gand sa puna capat acestei situatii...Mimeaza interesele Romaniei dar primeaza interesele lor!.
Ma indoiesc ca sunt in stare sa guverneze,ca ar fi facut-o pana acum!.
Poate nu toata lumea a auzit ca nu nimeni nu este de neinlocuit. In Romania, ca si in alte tari au fost mai multe guverne si nu a pierit nimeni din aceasta cauza.
Sa ne amintim, pentru economia discutiei, doar de plecarea guvernului Boc (1,2,3,4...), apoi guvernul Ungureanu si nu am vazut ca Romania nu a disparut.
Acum a fost facute cateva schimbari in actualul guvern si-avem un guvern si mai bun. Nu vad de ce sa nu avem incredere.
Daca ne uitam doar un pic inapoi, sa ne amintim ca guvernul Boc a avut in prima parte, in primele guverne, o serie de ministri profesionisti, oameni bine cotati... Dar treptat schimbarile au fost din rau in mai rau, ajungand ca inainte de guvernul Ungureanu, Romania sa aiba ministri obedienti, lipsiti de profesionalism, fara a impune prin pregatirea, cariera sau sclipirea lor ministerelor pe care trebuia sa le coordoneze. Si iar Romania nu a disparut. Apoi am rezistat si cu Ungureanu.
De ce acum, cand avem ministri mai buni decat cei dinainte, sa nu fim optimisti?
Daca observati, nu am amintit de partide, de optiuni politice... ci doar de oameni mai mult sau mai putin pregatiti, profesionisti si bine intentionati.
Ca este loc de mai bine, sunt de acord oricand.
Dar deoacmdata avem un guvern mai bun decat celele 3-4 de dinainte.

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)