avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
Subscriu la parerile domnilor adriantot si avocat lascoschi.
Sper sa si confirme acest guvern, mai ales ca vom avea un ministru al justitiei independent.
E cel mai important lucru, dupa parerea mea.
Din pacate bunele intentii nu sunt de ajuns,faptele conteaza,nu vorbele!.
Si"drumul spre iad e pavat cu bune intentii"!...
Optimismul nu ne plateste factura mai mare la banca...din pacate!.
Ori cu toata bunavointa,in cele 3 luni de guvernare nu vad decat vorbe!
Oare...nu cumva s-a inecat si speranta?
Aveti o propunere mai buna....sa o auzim.....
De atata timp....de 20 de ani toata lumea critica.....
republica parlamentara, fara "jucator"!... si-o sa stie guvernul ce are de facut (si-o sa si faca)... cum e la merkel si orban:giggle:
petricapetrisor a scris:

Subscriu la parerile domnilor adriantot si avocat lascoschi.
Sper sa si confirme acest guvern, mai ales ca vom avea un ministru al justitiei independent.
E cel mai important lucru, dupa parerea mea.

Da, si dupa parerea mea justitia poate tine economia in Romania.
Sa nu se mai fure la nivel inalt...
Ca se fura din banii contribuabulilor sau daca nu din ai lor ei platesc...prejudiciul...( exista si fonduri europene, etc...)

Joha, propuneri mai bune intotdeauna pot exista dar pentru situatia politica existenta sunt de parere ca este solutia optima.Mai ales la Ministerul Justitiei.
In prezent, cel mai potrivit este un fost membru CSM care sa nu se poata sustine ca il simpatizeaza pe Basescu dar nici sa nu fi fost anterior arondat politic...
Important este sa existe echilibru la guvernare...un presupus echilibru in justitie...deoarece ministrul justitiei nu are chiar un rol floral...
Important este sa nu se mai creada ca Basescu infuienteaza justitia...
Acesta este aspectul esential in clipa de fata...
Ulterior...vom mai vedea...

Ultima modificare: Joi, 9 August 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)