Alex_Munteanu a scris:
Ati vazut mesajul doamnei Macovei? Ameninta ca daca Basescu nu se intoarce la Cotroceni vom avea RÃZBOI CIVIL. Doamna ne crede prin America latina sau Africa.
Nu cred ca ar putea fi vorba de razboi civil...nici daca se intoarce Basescu si nici daca nu se intoarce...
Parerea mea este ca va ramane la Cotroceni...
Din punctul meu de vedere este foarte important pentru Romania sa existe un echilibru care nu poate exista decat daca va ramane Basescu si va ramane in continuare PSD prin Ponta...
Mie imi place zambetul lui Ponta desi seamana cumva cu zambetul lui Ion Iliescu...din trecut...
USL este ceva care reprezinta de fapt PSD si Antonescu...si nimic mai mult...
Ar mai exista si o anumita impartire a puterii in cadrul USL dar destul de confuza...pentru a fi convingatoare cu adevarat...
Daca nu ar fi existat Crin Antonescu nu ar fi existat referendumul...
Dar...mie imi place Crin si sper sa nu demisioneze...
Poate ca seamana cumva cu ceea ce a facut Basescu daca nu ar demisiona dar...cat poate conta...?
( stiti chestiunea cu coala alba pe care i-a lasat-o Basescu lui Crin in parlament...)
Romania ca sa nu fie colonie ( dupa cum apreciati dvs., nu si eu) trebuie sa isi rezolve singura problemele si se pare ca nu o poate face...in contextul politic actual...
S-a discutat mai demult despre schimbarea formei de guvernamant din republica in monarhie si s-au exprimat opinii pertinente in sensul ca pentru schimbarea formei de guvernamant ar trebui sa vina la vot 51%...
Acum...constat ca nu ar mai trebui sa fie 51%...pentru demiterea lui Basescu dar tot la referendum...
Incurcate sunt caile domnului atunci cand fiecare crede ca ceea ce e drept este de fapt stramb...dar iese asa cum este corect...si constitutional...
Daca am gandi asa ( fara 51% ) am putea schimba forma de guvernamant cu numai
1 000 000 de votanti...si restul lipsa...( sau sa mai vina 500 de persoane la vot...ca sa voteze si ele...)
Sigur ca, nu ati considera corect asa (daca considerati ca republica e suprema...)...si poate ca nici nu ar fi...dar in alte cazuri nu se mai intelege ceea ce este corect...adica de ce nu e demis Basescu...cu un vot de sub 51%...