avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Noul guvern Ponta
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Noul guvern Ponta

Mie imi pare un guvern promitator.
Cred ca acum va exista echilibru cu adevarat.
Voi ce parere aveti?
Pe langa faptul ca guvernul nu are nimic de-a face cu politica monetara, e atributia BNR, nu a lui Ponta.

Basescu cu „aerele” lui de jucator blocheaza institutional statul, ori prin parchet, ori prin refuz de semnat documente de publicat in MO ori prin discursuri publice.
Pe langa faptul ca e comandantul suprem al armatei si presedinte CSAT, deci poate bloca multe lucruri.
Politica domnului Basescu este ...de a nu avea nicio politica serioasa, ci numai amenintari care fac mult rau atat inauntru cat si in afara tarii...
Parerea mea este ca in acest moment este un factor destabilizator....

Vom vedea ce va zice Curtea Constitutionala.....
Ati vazut mesajul doamnei Macovei? Ameninta ca daca Basescu nu se intoarce la Cotroceni vom avea RÃZBOI CIVIL. Doamna ne crede prin America latina sau Africa.

Eu cred ca dimpotriva, daca revine la Cotroceni vom avea in continuare instabilitate prin ceea ce va face, asa cum a facut mereu de cand este in politica.
Iar doamna si alti sfatuitori ar fi trebui sa aiba in vedere si reactia populatiei nemultumite (88%) care poate declansa puternice miscari de strada spontane sau organizate. Adica intoarcerea la Cotroceni nu rezolva, ci adanceste criza politica, morala, sociala si economica.
In momente de luciditate, de gandire la rece, suspendatul ori fatuitorii acestuia ar trebui sa-si dea seama ca revenirea nu este o solutie buna pentru ei si nici pentru altii.
De unde luciditate la aceasta ''doamna'', ''domn'' suspendat si alti ''domni'' si ''doamne'' din anturajul lor ? Prin declaratiile facute dar si prin fapte, demonstreaza exact contrariul.

Alte discuții în legătură

Presedintele klaus johannis va numi un alt prim-ministru sau va ramane guvernul ponta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 85 alin. 1 din Constitutia Romaniei, presedintele Romaniei desemneaza prim-ministrul si numeste Guvernul pe baza votului de incredere a ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)