avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme SRI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme SRI

Buna ziua. De 2 ani de zile am probleme cu SRIul datorita unui foarte acid blog anti Basescu pe care l-am scris. Nu am putut decat sa banuiesc ca asta ar fi motivul, nu mi-a zis nimic nimic concret si nu am primit nici o instiintare sau informare cu privire la ce mi se intampla. Recent am aflat de la TV cum ca cei de la SRI au primit ordin sa urmareasca persoane care se ridica impotriva puterii intr-un fel sau altul (la mine doar printr-un blog ca altceva nu avea ce) si sa ii trateze ca pe atentatori sau ca si agenti ai puterilor straine. Ce pot face ca sa ma apar? Cum pot afla ce dosar am la ei? Ce pot sa fac? Sunt disperata, va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: gigiavo , utilizator 21:09, 18 Septembrie 2012
Si cum stiu la ce psihiatru se va duce victima?
andrav a scris:

...
Recent am aflat de la TV cum ca cei de la SRI au primit ordin sa urmareasca persoane care se ridica impotriva puterii intr-un fel sau altul
...

Unu. Absolut ridicol.
#-o Nu trebuie sa ne scrieti despre care post TV ar fi vorba pentru ca toti stim ca exista un singur post TV in Romania care poate difuza asemenea aberatii fara sa-i pese de ridicol.
Doi. Daca sunteti convinsa ca sunteti urmarita ar trebui, in primul rand, sa va ganditi la multe alte lucrui inainte de agentii SRI. Am sa va dau cateva argumente:
- Oricat de amatori ne-am inchipui noi ca sunt cei din SRI dupa ultima micsorare de salariu e greu de conceput ca ati fi putut detecta ca sunteti urmarita pentru ca urmarirea nu se face cum ati vazut in filmele americane - un singur individ dubios, cu privire sinistra, imbracat in negru care merge cu mana dreapta varata in buzunarul vestonului la 10 m in spatele celui urmarit - ci, mult mai simplu si mai eficient, de echipe formate din mai multe persoane , o parte pe jos, o parte in automobile sau motociclete, cei care urmaresc subiectul "predandu-si" unul altuia filajul. Astfel, oricat de prudent si specialist este subiectul filat nu are cum sa detecteze urmarirea chiar daca schimba directia sau foloseste altfel de smecherii.
Trei. Chiar credeti ca SRI a mobilizat astfel de forte impotriva d-voastra pentru ca ati scris ceva pe un blog?
Patru. Daca nu credeti astfel de absurditati va rog sa ascultati doua sfaturi:
- ignorati complet postul TV care difuzeaza stiri ridicole de genul:
Senzational! Cei care fac afirmatii impotriva lui ... sunt urmariti de SRI! Senzational!

- luati orice stire care nu prezinta fapte sau imprejurari dovedite ci speculatii sau presupuneri a oricarui post TV din Romania, cum grano salis, intrebandu-va: Cine este proprietarul postului? Cu cine e prieten sau cu cine se dusmaneste proprietarul postului? Cine are de castigat in urma acelei stiri? Cine are de pierdut?
Dupa ce veti afla raspunsurile la acele intrebari va veti da seama de ce s-a facut o anumita afirmatie si cat de credibila este ea.
Va rog frumos sa nu induceti frica. Aceasta discutie vreau sa ramana intr-un ton calm si rational. Nu ma intereseaza povestile cu grozaviile nu stiu care sau teoria conspiratiei. Despre ce vorbesc eu este ceva foarte real. Cui are chef de fabulatii ii sugerez sa caute alt forum.
Am sa va tin la curent despre functionarea chipului Winalite pe care am sa il achizitionez in curand.
Pe masura ce am sa dispun de finante, am sa initiez si pasii pe cale legala. Conform Constitutiei am dreptul la petitie catre orice autoritate a statului si intentionez sa-l folosesc.
Daca are altcineva alte sugestii prin care pot aduce la lumina ce au facut si fac acesti oameni, incalcand drepturile pe care Constitutia insasi mi le confera, si prin care pot obtine dovezi scrise care sa ateste situatia, este invitatul meu.
Cred că cea mai bună soluţie este să schimbaţi acidul cu unul mai puternic, pentru că oricum nu se va întâmpla nimic, cel puţin 20 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spionaj pe internet si imprastiere informatii personale rainforest rainforest O persoana cu care am rupt legatura de cateva luni are, se pare, informatii private despre mine pe care le-a spus mai departe, persoanele respective la fel ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Litigii impotriva asociatiilor de proprietari - antena pe bloc Alexandrub000 Alexandrub000 Am o problema cu o antena de internet amplasata pe terasa blocului, deasupra locuintei mele (eu locuind la etajul 10). Antena a fost instalata inainte de a ... (vezi toată discuția)