avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme SRI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme SRI

Buna ziua. De 2 ani de zile am probleme cu SRIul datorita unui foarte acid blog anti Basescu pe care l-am scris. Nu am putut decat sa banuiesc ca asta ar fi motivul, nu mi-a zis nimic nimic concret si nu am primit nici o instiintare sau informare cu privire la ce mi se intampla. Recent am aflat de la TV cum ca cei de la SRI au primit ordin sa urmareasca persoane care se ridica impotriva puterii intr-un fel sau altul (la mine doar printr-un blog ca altceva nu avea ce) si sa ii trateze ca pe atentatori sau ca si agenti ai puterilor straine. Ce pot face ca sa ma apar? Cum pot afla ce dosar am la ei? Ce pot sa fac? Sunt disperata, va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: gigiavo , utilizator 21:09, 18 Septembrie 2012
andrav a scris:

In continuare astept un raspuns. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac o plangere penala. Libertatea de exprimare este garantata prin constituie iar conform Legii 51/1991 aceasta institutie nu are voie sa lezeze libertatea de exprimare a cetateanului sau sa-i afecteze viata de familie. Aceste persoane mie mi-au intrat in casa. Ma puteti ajuta cu formularea unei plangeri penale? Cu asta as dori sa ma ajutati, va rog frumos daca se poate

I-ati vazut dvs. sau alti vecini/prieteni/persoane in casa?
A venit cineva la dvs. si v-a amenintat? (adica ati vazut acea persoana)?
Si care e faza cu microundele?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
BEJ Sahlian , Executor judecatoresc
L-am vazut pe un tip care am aflat mai tarziu ca e colonel la ei... AJutati-ma cu o plangere penala daca puteti, altceva nu stiu la momentul acesta ce as putea sa fac...stiu ca pare incredibil dar din pacate, razboiul rece a continuat si e clar ca s-au dezvoltat niste arme silentioase..ca acestea..si a caror existenta este foarte greu de demonstrat. Probabil o sa mai treaca ceva timp pana cand lumea o sa afle de existenta acestor oameni si pericolul la care cetatenii pot fi expusi. Despre ce am vazut, aM vazut lucrurile mutate in casa...dar initial am zis ca le-am pus eu si nu mai stiu, pana cand a aparut o periuta de dinti noua in paharul de la baie...fapt care m-a speriat...si mutle altele...invadarea intitmitatii, incalcarea drepturilor omului si multe...sunt atata de multe fapte grave la care accesarea creierului unei persoane prin microunde se inacdreaza incat nici n-as putea sa le enumar pe toate. Este atroce ce mi se intampla mie si fac tot posibilul sa ma apar...de aceea cred ca in prima faza o plangere penala ar fi primul pas..astept alte idei sugestii...
P.S. Sunt sigura ca acele canalii de la SRI care fac politie politica, apropo, motivul a fost blogul antibasist, nu uitati, urmaresc acest forum. Nu va fie frica, cu cat suntem mai multi cu atat forta lor scade. Nu va temeti, va spune o fata care a trecut si trece prin chinurile iadului pentru niste principii de idealuri de libertate a fiintei, libertate de exprimare si de dreptate
Multumesc
Singura Dvs solutie sa fiti luata in serios este ca, inainte sa va duceti sa faceti o plangere la politie, sa va duceti la un institut psihiatric sa luati un certificat prin care sa se constate ca sunteti psihic sanatoasa si ca nu suferiti de afectiuni psihiatrice.

Altfel nu va ia nimeni in serios.
Multumesc pentru interventii. Nu cred ca ma vor crede in primul rand...nu vreau sa fiu luata in deradere, sunt sigura ca intelegeti. Pur si simplu nu cred ca exista precedent si procedura pt asa ceva, tocmai de aceea am si problemele acestea... Dansii pot controla si politia stati linistiti, tocmai de aceea politia nu este de partea mea decat in limita legii. Iar pentru astfel de situatii lege nu exista inca Tocmai de aceea nu vreau sa ma cobor si sa cad in derizoriu. Vreau sa-mi fac un plan, niste etape coerente de ajungere cu aceasta situatie la CEDO. Este o problema foarte foarte grava de incalcare a drepturilor omului. Au facut teste pe mine fara acordul meu, mi-au distrus familia pentru ca suferinta mea i-a pus la pamant. Si ca sa fie mai clar, am uitat un detaliu foarte important, conform cu spusele dansilor s-a facut o greseala, motiv pentru care nu-mi mai functioneaza inima corect, ma ia cu lesin din cand in cand, si se pare ca doar dansii ma pot ajuta. Asa spun ei. Si de aceea stau pe capul meu de 2 ani de zile, ca nu cumva sa mor. Ca sa nu mai zic ca au ordine, conform spuselor lor din nou, sa ma faca sa ma arunc, sa ma sinucid, ceea ce evident ca nu vreau. Iubiesc viata, imi place sa traiesc, sa fiu fericita, dar vreau sa traiesc ca un om nu ca un caine. Motivul pentru care vor sa ma faca sa ma arunc, banuiesc eu, este sa nu se vada la autopsie ca voi avea creierul de dimensiuni reduse de la microunde etc... Trebuie sa fiti tari ca sa cititi asa ceva, tocmai de aceea prefer nici sa nu intru in foarfte multe detalii. Clar, pe concret, ce pasi ma sfatuiti dvs sa urmez pentru a ajunge la CEDO cu sanse de a mi se face dreptate. Stiu ca trebuie sa trec prin toate nivelele de instanta de la noi. Cu respect.
Credeti-ma ca un puscarias are mai multa demnitate umana decat am eu si este tratat mai mult ca un om decat am fost eu tratata. Am fost torturata pentru ideile mele politice. Da, tortura exista. SI da, se face politie politica. Traim vremuri tulburi oameni buni, astept un sfat spre dreptate si spre recastigul demnitatii mele de fiinta umana.

Alte discuții în legătură

Spionaj pe internet si imprastiere informatii personale rainforest rainforest O persoana cu care am rupt legatura de cateva luni are, se pare, informatii private despre mine pe care le-a spus mai departe, persoanele respective la fel ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Litigii impotriva asociatiilor de proprietari - antena pe bloc Alexandrub000 Alexandrub000 Am o problema cu o antena de internet amplasata pe terasa blocului, deasupra locuintei mele (eu locuind la etajul 10). Antena a fost instalata inainte de a ... (vezi toată discuția)