avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme SRI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme SRI

Buna ziua. De 2 ani de zile am probleme cu SRIul datorita unui foarte acid blog anti Basescu pe care l-am scris. Nu am putut decat sa banuiesc ca asta ar fi motivul, nu mi-a zis nimic nimic concret si nu am primit nici o instiintare sau informare cu privire la ce mi se intampla. Recent am aflat de la TV cum ca cei de la SRI au primit ordin sa urmareasca persoane care se ridica impotriva puterii intr-un fel sau altul (la mine doar printr-un blog ca altceva nu avea ce) si sa ii trateze ca pe atentatori sau ca si agenti ai puterilor straine. Ce pot face ca sa ma apar? Cum pot afla ce dosar am la ei? Ce pot sa fac? Sunt disperata, va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: gigiavo , utilizator 21:09, 18 Septembrie 2012
Va trimit un mesaj cu datele solicitate in vederea achizitionarii winalite.
Daca sunteti vorbitoare de limba engleza, puteti trimite o sesizare in atentia dlui. Harlan Girard, care este Directorul Executiv al Comitetului International Impotriva Armelor cu Microunde (Association against the abuse of psychophysical weapons)...detalii tot in mesaj.
Din cate am auzit, exista si in Romania un grup care militeaza impotriva controlului mental prin arme psihotronice, o parte dintre ei cercetatori in domeniul activitatii geomagnetice naturale a pamantului, stiinta neuronala dar si "patiti" ca si dvs......din pacate nu va pot ajuta cu detalii.

O sa va trimit si detaliile referitoare la plangerile privind controlul mental, catre Parlamentul European (rusii si germanii au inregistrat cele mai multe plangeri).
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Chestia e destul de serioasa, cineva s-a plans la radio ZU cum ca Basescu i-a furat inventia (cutia pandorei - prin care telapatic cu lux de amanunte se poate trimite date din viitor), si acuma cu ea SRI primeste informatii din viitor si il ajuta pe Base` ....
Inventia a fost realizata de cine altcineva, decat de un roman de-al nostru ... iar americanii au dat 2 miliarde de dolari pe ea
Acuma Basescu se teme sa nu o pierde de pe mana... ca daca incape pe mana rusilor....

[ link extern ]

Totusi ... inventatorul declara ca nu se teme de Basescu, ca deah , ce ii poate face presedintele unui om liber...?

xuser, utilizator
Eu personal nu as lua in ras aceasta poveste, care poate fi falsa dar poate fi si adevarata.Cand nu stim cu certitudine ceva,e mai bine sa nu dam verdicte.
Am gasit un site interesant [ link extern ]
Mda si cum ar "ochi" doar o anumita persoana? :) Nu ar trebui toti sa moara dintr-un apartament/bloc de atac de cord? Cam multi bani publici ... pt. niste bloguri :))))
xuser, utilizator
In linkul pus in postarea mea anterioara gasesti tehnici ale FBI si CIA prin care tortureaza oameni simpli, nevinovati.Vei vedea ca unele tehnici se aseamana izbitor cu cele descrise de uitilizatorul andrav.Motivul pentru care se cheltuiesc asa multi bani publici "pt niste bloguri" e foarte simplu,acei bani sunt de fapt ai nostri,nu e ca si cum aia de la SRI platesc din buzunarul propriu...iar daca te documentezi mai bine vei vedea ca majoritatea plangerilor provin de la oameni simpli,banali...aici iarasi exista un motiv,nu ataci un caine mare ca s-ar putea sa te muste...se folosesc aceste metode doar pe oameni care nu ar putea raspunde atacurilor,doar nu sunt fraieri sa le foloseasca pe un om important,documentat si influent care ar putea sa-i dea in vileag.Toti politicienii bogati(ups,un pleonasm) stiu de existenta acestor tehnologii si de folosirea lor,tocmai de aceea nu le folosesc intre ei,e un fel de pact.Si da, exista posibilitatea concentrarii acelor microunde doar intr-un anumit punct...unde mai pui ca se folosesc si tehnici de drogare/otravire a victimei...iar daca aceasta se duce la un doctor psihiatru ei vor sti dinainte si vor contacta acel doctor spunandu-i ca va face parte dintr-un program secret si se ca se va prezenta la el o persoana pe care trebuie sa o scoata schizofrenica...
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
ContSters258804, utilizator

Alte discuții în legătură

Spionaj pe internet si imprastiere informatii personale rainforest rainforest O persoana cu care am rupt legatura de cateva luni are, se pare, informatii private despre mine pe care le-a spus mai departe, persoanele respective la fel ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Litigii impotriva asociatiilor de proprietari - antena pe bloc Alexandrub000 Alexandrub000 Am o problema cu o antena de internet amplasata pe terasa blocului, deasupra locuintei mele (eu locuind la etajul 10). Antena a fost instalata inainte de a ... (vezi toată discuția)