Incepe numaratoarea inversa, dar, poate nu fugiti toti de aici...acum apar intrebarile care cer raspunsuri imediate :( pana vineri seara eu mai intru si voi raspunde, in masura cunostintelor; in rest, succes tuturor! si neaparat :luck:
oana_01 a scris:
Incepe numaratoarea inversa, dar, poate nu fugiti toti de aici...acum apar intrebarile care cer raspunsuri imediate :( pana vineri seara eu mai intru si voi raspunde, in masura cunostintelor; in rest, succes tuturor! si neaparat :luck:
Pana vineri seara si eu...uite vreau o confirmare sau infirmare
-adaptarea contractului posibila la eroare si leziune
-reducerea prestatiilor la toate viciile de consimtamant daca se cere
Contractul de locațiune încheiat pe o durată mai mare de 5 ani este un act de dispoziție doar dacă privește un bun imobil sau și mobil?
c_m a scris:
oana_01 a scris:
Pana vineri seara si eu...uite vreau o confirmare sau infirmare
-adaptarea contractului posibila la eroare si leziune
-reducerea prestatiilor la toate viciile de consimtamant daca se cere
-eu si la dol mi am facut pe cod o sageata cu \"se aplica - exact alineatul ala cu adaptarea de la eroare\"
-aici cred ca da, desi n cod la eroare zice ca la cea neesentiala sanctiunea e cel mult o reducere/majorare. dar daca se poate la cea neesentiala cu atat mai mult se poate la cea esentiala unde e posibila adaptarea ctr. care pana la urma tot cam asta inseamna.