doamne, am vazut si eu acum. m am uitat doar la alea doua pe care le am contestat eu :)) deci cu cartea in fata, practic mi a zis ca nu vad bine ce scrie acolo.
multumesc mult isis, dam, artax, Ovidiu:luck:
Isis , voi tine cont , este posibil sa nu ramana asa, dar nu ma costa nimic sa le fac pe cele de 6 initial, desi exista posibilitatea sa dea probleme si cu 4 sau 7 ipoteze
Nicoleeta a scris:
doamne, am vazut si eu acum. m am uitat doar la alea doua pe care le am contestat eu :)) deci cu cartea in fata, practic mi a zis ca nu vad bine ce scrie acolo.
de asteptat, nu? ciudata explicatia la organele c.p. speciale, cica daca e un caz particular nu ar reiesi din speta, desi formularea era cu "poate"; am intrebat un procuror cu vechime si mi-a zis ca poate delega un organ cp special sa audieze un martor
despre abandon ... the rest is silence, cum spun francezii
Avecon a scris:
Nicoleeta a scris:
de asteptat, nu? ciudata explicatia la organele c.p. speciale, cica daca e un caz particular nu ar reiesi din speta, desi formularea era cu "poate"; am intrebat un procuror cu vechime si mi-a zis ca poate delega un organ cp special sa audieze un martor
despre abandon ... the rest is silence, cum spun francezii
da eu cand am luat doar org pol si am zis ca nu iau si varianta C, mi am zis sigur in practica nu e asa daca am nimerit raspunsul.