Avecon a scris:
multumim frumos de sfaturi
eu inteleg foarte bine textele si cred ca as face mai multe puncte asa decat sa ma impotmolesc la nu stiu ce analitic, desi am facut mate-fizica si rezolvam din gazeta sinu cred ca am probleme cu logica seaca
de ce se transcriu intrebarile, nu te lasa afara cu foile cu subiecte?
=======================================================
fiecare candidat primeste o foaie pentru transcrierea raspunsurilor, nu se iese cu grilele , din cauza pretestatelor
si mai am o sugestie, cititi cu atentie fiecare enunt, in ideea de a-l rezolva din prima, si a trece mai departe, chiar daca sunteti tentati sa reveniti, timpul nu permite o revenire eficienta, la revenire enuntul va trebui citit din nou, de la zero, pentru ca in amalgamul ala de enunturi nu iti mai mei amintesti nimic, si nu duce decat la intarzieri
ce vreau sa spun este ca , lasat la o parte, si citit din nou, un enunt nu are cu nimic sanse mai mari sa fie rezolvat mai bine decat la prima lectura, puteti face un test, acasa, cititi unul, nu-l rezolvati, si dupa alte 2-3 enunturi, reveniti la "acela", va parea si mai greu de inghitit
eu am fost prevenita de o colega care a luat examenul cu o sesiune inaintea mea, evident ca am facut cum am crezut eu, si abia am "innodat" 68 de puncte