Avecon a scris:
nu vreau sa influentez pe nimeni , dar la analitic te poti bloca, asa ca eu voi face textele scrise intai; important este sa faci cat mai multe puncte , nu conteaza din ce provin
din ce am observat un scor de 75 e ok, deci asta e targetul meu
cred ca fiecare are un stil de rezolvare propriu. trebuie exploatat la maxim
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evident, trebuie sa lucrezi cum te simti mai confortabil, mai stapan pe tine
ideea e ca e bine sa va verificati si capacitatea de a rezolva testele in limita de timp, acolo sunt 100 +20 intrebari, in 4 ore
eu am simtit ca sunt mai riguroase enunturile de analitic, testele alea sunt "stiinta exacta", si , avandu-le in grila mea la urma, le-am rezolvat cum au venit, si , cand ni se anunta timpul ramas, 30 min, 15 min, am inceput sa citesc ultimele enunturi in viteza, erau unele cu niste echipe de profesori, nu le-am inteles corect, si a trebuit sa citesc din nou, am scapat niste conditii, si am ratat niste puncte
nu mai spun ca n-am avut timp sa-mi transcriu raspunsurile , asa ca am plecat din examen doar cu raspunsurile de la prima parte, mi-am calculat punctajul din memorie, si am asteptat cu sufletul la gura rezultatele
...acuma e istorie, dar daca ar fi sa sustin din nou un test de rationament, as aborda foarte tehnic, sa maximizez rezultatul