avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce poate face un patron/angajat in caz de furt?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce poate face un patron/angajat in caz de furt?

Buna ziua,

Am o intrebare pentru Dvs, legata de furtul intre patron si angajat.

> Ce poate sa faca angajatul acuzat ca a furat si pus sa plateasca, fara dovezi concrete din partea patronului? Un exemplu ar fi angajati la un magazin alimentar fura produse, inventarul iese pe minus, dar nu se poate dovedi care si cum a furat. Sunt toti pusi sa plateasca sume egale pentru a recupera pierderile, insa un angajat refuza sa o faca, pentru ca se stie curat. Ce poate sa faca el in acest caz? Care ii sunt optiunile? Exista vreo metoda legala sa scape de aceasta plata dat fiind faptul ca nici el nu poate dovedi ca nu el a furat

> Ce poate sa faca patronul in acest caz daca nu are dovezi clare ca a furat X sau Y? Are voie, legal, sa ii puna la plata pe toti angajatii?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Taciturnul , utilizator 16:52, 4 Martie 2013
Uitati aici un model
[ link extern ]
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate angajatorul sa ridice pretentii financiare de la salariat? ContSters300815 ContSters300815 buna ziua. eu lucrez ca sofer pe camion. am avut un accident usor in suedia cu camionul firmei,si seful meu nu mai vrea sa imi dea banii pe motiv ca camionul ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv o problema cu un angajat prins ca fura atamax atamax Buna , cum sa procedez cu un salariat prins ca fura bani din magazin (am probe video), daca il dau afara nu mai pot recupera prejudiciul. Societatea este un ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)