avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Timp este suficient. Rezolvarea subiectelor nu se intinde pe mai mult de 2 pagini.
Primesti 3 foi de examen :cate una pentru fiecare proba. Subiectele sunt si ele pe xerocopii distincte pe materii. Rezolvi in ce ordine vrei. De ex la organizare primele 7 intrebari au fost cu fals sau adevarat. Doar 2 subiecte au fost de scris dar nu mai mult de cateva randuri.
zizy a scris:

Mariaad....te-ai apucat de învățat? Ce înveți..din noul cpc sau din cel actual?

m-am apucat de cpp,dar nu stiu foarte bine ,acum sper sa am timp sa invat si puterea fzica ,caci alerg intre servici ,copil si celelte treburi din casa si seara sau cand doarme bebe mai invat.
Si eu am un bebe mic si incerc sa invat cand doarme el.Am incercat si anu asta la sng si acum 3 ani la inm.
aurelia28 a scris:

Si eu am un bebe mic si incerc sa invat cand doarme el.Am incercat si anu asta la sng si acum 3 ani la inm.

Bafta si eu sunt cu 2 fetițe mici dar acum merg la gradi. E mai rău cand se mai imbolnaveste vreuna din ele. Si la vara. Bebeul tau cat are. Si eu am învățat așa cand dormeau. E greu. Eu am încercat anul asta la sng si m-a linistit procedura penală.
Spor la invatat, mamicilor... o sa mai intervin si eu din cand in cand, poate asa sa ne incurajam una pe alta... si eu sunt mami si a fost destul de greu sa invat de la ora 16.00 cand veneam de la munca si piciul meu de 5 ani se supara mereu ca „Mami are iar de invatat”.
Am sa va zic cum am facut eu... m-am apucat relativ tarziu, anul asta, de invatat pe la sf lui iunie (am incercat si in 2011 cand procedura penala mi-a dat sah mat). Pana pe 15 august am invatat doar cateva ore... DOAR CODURILE SI LEGILE (nu te puncteaza nimeni in plus daca scrii din nu stiu ce tratate... pentru a intelege anumite chestii este ok si un tratat), insa codurile sunt de baza.
De pe 15 august am intrat in concediu si am tras tare... insa tot procedura penala mi-a pus probleme si acum, iar la organizare am gresit din prostie... unele intrebari au fost atat de banale incat mi-a fost imposibil sa cred ca nu ascund ele pe acolo, prin formularea facuta, ceva... o chichita... Nu! Intrebarile sunt foarte simple si nu trebuie interpretate... am picat la 10 sutimi... insa nu renunt.
Nu va lasati descurajate de persoane care turuie articolul cu numar cu tot... mai depinde si de starea ta din momentul sustinerii examenului si apoi tre sa stapanesti articolele bine si sa le corelezi intre ele... a fost anul asta un astfel de subiect la procedura civila. De asemenea, nu va descurajati de cei care invata de mult timp sau au mai dat de 2-3-4-5 ori...
Anul asta am sa ma apuc prin februarie, asta daca intra in vigoare cpc, daca nu la inceputul lui iunie... oricum din cate am inteles totusi, din surse din interior, se va tine cont de calendarul aprobat si nu va fi nici un examen mai devreme cum speram toti, iar cele 250 de posturi vor fi si direct pe post si SNG.Asa ca urmariti si site-urile curtilor de apel probabil in 2013 se vor scoate mai multe posturi... sper pe perioada NEdeterminata.
sa aveti spor

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)