avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Se pare ca s-au afisat baremele de corectare la sb care s-au dat pentru Bucuresti.([ link extern ] )
Din punctul meu de vedere puteai sa gresesti f. usor ..... chiar daca la prima vedere par relativ usoare.
Sunt curioasa ce o sa fie la Iasi.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
ximi19, utilizator
Am si eu o intrebare pentru cei care au terminat anul acesta SNG-ul si mai deschid din cand in cand paginile astea... va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie unde as putea gasit lista posturilor pe care ati fost repartizati... pe net sau o detineti voi.
Vreau sa ma uit cam pe unde au fost anul asta repartizati absolventii SNG. Stiu ca intr-un an am gasit-o pe net, dar acum nu este!!! HELP
Mersi, ASBO!
dahlia, salariul este ceva mai mare
sa nu uitam nici de decontarea chiriei, inca unul dintre motivele pentru care destul de multi se indreapta spre sng....daca mai adaugi si un post stabil si o siguranta ca poti sa pleci in concediu de maternitate 2 ani si cand vii iti gasesti postul, nu cred ca este chiar atat de rau
cat despre munca...nu cred ca e singurul domeniu in care e mult de munca

e adevarat, nivelul de pregatire pt sng este f ridicat
dar daca nu il ai, nu poti sa faci fata acolo....unul dintre primele lucruri care se spun oricarei promotii este "sng-ul nu seamana cu nimic din ce ati mai facut pana acum" si chiar asa este
e f scurt, e drept, dar foarte incarcat şi ai un volum urias de info la care trebuie sa faci fata din mers....plus testari peste testari, incat la un moment dat nu mai doresti decat sa se termine mai repede
din experienta pot sa spun ca examenul de admitere in sng, comparat cu testarile din scoala, si mai ales cu examenul de absolvire, este usor...cei care nu inteleg acum ce spun, sigur o sa inteleaga in aprilie 2014 :D

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)