avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Si totusi cat muncesti pentru acesti bani?Mai ai timp pentru familie?
dana_1983 ne poti spune care este venitul lunar al unui grefier stagiar si a unuia definitivat in profesie? (desigur cu studii superioare)
si despre program cateva cuvinte
ms
la debutant nu sunt sigura, dar este in jur de 1300 de lei si are si el beneficiul decontarii chiriei
la grefierul II este 2600 de lei
acestea sunt salariile efectiv incasate
programul ...teoretic este de la ora 8 pana la 16
de aici incep discutiile in fct de instanta, de cat este de incarcata, si de sectie....de ex, un grefier de sectie penala la o instanta aglomerata, intra cu mai putine dosare decat un grefier de sectie civila pe aceeasi instanta, dar il omoara permanenta
un grefier de sectie civila intra cu mai multe dosare, dar isi mai poate lua cate o zi libera cand are nevoie
Este vorba de un grefier debutant din cadrul sng sau de un grefier debutant care a intrat direct pe post?
Celor de la sng li se deconteaza transport sau chiria pe perioada celor 6 luni?
Am niste nelamuriri in privinta bunei reputatii si va rog pe cei care aveti cunostinta sa ma ajutati.
1.Daca nu am fost angajata dupa absolvirea facultatii,insa am avut locuri de munca anterioare absolvirii,de unde aduc caracterizarea,de la ultimul loc de munca sau de la facultate?
2.Iau legatura cei de la SNG cu fostul nostru angajator sa ceara relatii suplimentare sau se multumesc doar cu ceea ce le-am adus noi?
3.Daca ai o caracterizare negativa(nu te-ai inteles cu seful si prinde momentul sa ti-o plateasca),insa NU ti-a aplicat sanctiuni disciplinare,ai dreptul la replica,iti dau voie sa explici de ce te-a caracterizat negativ sau sa-ti argumentezi eventualele probleme avute cu sefii?
4.Stiti cumva daca a fost cineva respins pe motiv ca a avut caracterizare negativa?daca da,pentru ce probleme/motive?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
ContSters269736, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)