avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
buna ziua, imi puteti spune cand este admiterea pentru SNG si care este intervalul in care pot fi depuse dosarele? Am vazut pe site-ul lor ca la procedura civila este propus sa sa dea integral dupa noul cod. Multumesc
romarta123 a scris:

buna ziua, imi puteti spune cand este admiterea pentru SNG si care este intervalul in care pot fi depuse dosarele? Am vazut pe site-ul lor ca la procedura civila este propus sa sa dea integral dupa noul cod. Multumesc

Inca nu s-a afisat o data oficiala. Personal banuiesc ca va fi pe 1 septembrie examenul de admitere la SNG, iar dosarul cred ca se poate depunde de prin iulie pe la sfarsitul lunii. Trebuie asteptat sa apara ceva oficial.Succes!
mariuscs a scris:

concret pe Mun. Bucuresti cat deconteaza la chirie daca iti iei sa zicem o garsoniera de 200 euro. In regulament zice compensarea diferentei intre contract de inchiriere si locuinta de serviciu. Locuinta de serviciu are si ea alta valoare? Plafonul fiind 600 euro maxim.

buna, daca faci dovada cu contractul de inchiriere ca plateşti 200 euro chirtie, atat ti se va deconta.
ximi19 a scris:

romarta123 a scris:

Inca nu s-a afisat o data oficiala. Personal banuiesc ca va fi pe 1 septembrie examenul de admitere la SNG, iar dosarul cred ca se poate depunde de prin iulie pe la sfarsitul lunii. Trebuie asteptat sa apara ceva oficial.Succes!

Multumesc mult. Ma ingrijoreaza mai tare faptul ca se cere ca materia procedura civila sa fie integral dupa noul cod.
Cu siguranta va fi din NCPC si gandeste-te ca toata lumea este in aceeasi situatie!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)