avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Mersi pentru idee, am gasit si am printat si eu capitolul numarul 4, din acel document ieri. Doar ca mi se pare un punct "ciudatel" in tematica, luand in calcul ca "circuitul dosarelor in instanta" se gaseste si in punctul 9 din tematica ( activitatea premergatoare sedintei de judecata si de rezolvare a cererilor cu caracter administrativ" cati si in punctul 13 din tematica ( circuitul dosarelor restituite de instantele de apel si de recurs).
Ce a fost comic e ca cei de la curtea de apel mi-au raspuns ca se gaseste in bibliografie, nu mi-ai dat un raspuns clar "art x+ art y" de exemplu ,apoi imi vorbea de activitatea premergatoare... de la inregistrarea cererii si parcursul ei..si i-am spus ca este punctul 9 si s-a cam finalizat discutia de "lamurire" indrumandu-ma sa caut in bibliografie.. Problema e ca ma gandesc la un astfel de posibil subiect si cam cum ar arata "baremul"....ideea e ca de nu se intocmeste raspunsul conform baremului si nota va fi pe masura... o sa incerc sa realizez o "struto-camila" sa vad ce iese..
S-au afisat rezultatele la CAB!!!
Buna, ce ati facut, oare vor ramane asa si dupa contestatii?
buna, sa intrati pe site-ul sng ca s-a afisat tematica la procedura civila,executarea silita si competenta materiala si teritoriala nu mai sunt in schimb sunt principiile procesului civil
ramonastreanga a scris:

buna, sa intrati pe site-ul sng ca s-a afisat tematica la procedura civila,executarea silita si competenta materiala si teritoriala nu mai sunt in schimb sunt principiile procesului civil

intr-un gand cu mine esti Ramona:P eu sunt multumita de cum arata tematica:) spor tuturor!
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2013
ralucaboca, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)