avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
rox_maria a scris:

Buna!
Am decis sa ma alatur si eu discutiilor voastre referitoare la examenul de admitere la SNG, intrucat voi sustine si eu acest ex. Am inceput sa ma pregatesc de mai bine de o luna si sunt un pic curioasa :D sa stiu ce metode de invatare urmati...invatati procedurile in paralel sau le aprofundati separat pe fiecare si dupa faceti o paralela? Sau ce alte metode eficiente aveti?
Spor la invatat tuturor!
O zi frumoasa!

Buna Roxana,

E prima data cand dai la Sng? Eu, sincer sa iti spun, am mai sustinut examenul de doua ori si am fostul destul de aproape de a intra, insa aceste esecuri nu m-au descurajat si, drept dovada, ma inscriu ai anul acesta. Eu invatz separat materiile, insa, la un moment dat incep sa confund anumite chestii si e bine sa reiei cat ai tu posibilitatea si cat iti ofera timpul. La mine timpul e limitat pt ca lucrez, dar incerc sa il fructific cat pot. Spor la invatat si mult succes!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
begonia25, utilizator
begonia25 a scris:

rox_maria a scris:

Buna!
Am decis sa ma alatur si eu discutiilor voastre referitoare la examenul de admitere la SNG, intrucat voi sustine si eu acest ex. Am inceput sa ma pregatesc de mai bine de o luna si sunt un pic curioasa :D sa stiu ce metode de invatare urmati...invatati procedurile in paralel sau le aprofundati separat pe fiecare si dupa faceti o paralela? Sau ce alte metode eficiente aveti?
Spor la invatat tuturor!
O zi frumoasa!

Buna Roxana,

E prima data cand dai la Sng? Eu, sincer sa iti spun, am mai sustinut examenul de doua ori si am fostul destul de aproape de a intra, insa aceste esecuri nu m-au descurajat si, drept dovada, ma inscriu ai anul acesta. Eu invatz separat materiile, insa, la un moment dat incep sa confund anumite chestii si e bine sa reiei cat ai tu posibilitatea si cat iti ofera timpul. La mine timpul e limitat pt ca lucrez, dar incerc sa il fructific cat pot. Spor la invatat si mult succes!

Am sustinut si anul trecut examenul, dar m-am decis tarziu si nu am avut timp suficient pt a ma pregati temeinic...din pacate, in facultate nu am acordat importanta cuvenita materiilor. asta pt ca profesorii erau mai ingaduitori, greseala noastra a studentilor #-o . Insa, ex de anul trecut a fost o experienta din care am avut ce invata, zic eu. Nu trebuie sa ne descurajam, ci sa depunem toate eforturile pt a obtine ceea ce ne dorim.
Si eu invat tot separat, dar pe ici pe colo, ca si tine, incep sa confund unele institutii si notiuni. M-am gandit ca o invatare in paralel ar fi mai eficienta si eram curioasa daca cineva urmeaza ac metoda si da roade....
Mult succes si tie!
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
rox_maria, utilizator
ªtie cineva ce subiecte s-au dat la proba scrisă, la concursul organizat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti?
Aveți cumva cunoștință de faptul că ar fi decontată chiria în timpul celor 6 luni la SNG??
Chiria nu este decontata pt cele 6 luni,din ce stiu eu.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)