begonia25 a scris:
rox_maria a scris:
Buna!
Am decis sa ma alatur si eu discutiilor voastre referitoare la examenul de admitere la SNG, intrucat voi sustine si eu acest ex. Am inceput sa ma pregatesc de mai bine de o luna si sunt un pic curioasa :D sa stiu ce metode de invatare urmati...invatati procedurile in paralel sau le aprofundati separat pe fiecare si dupa faceti o paralela? Sau ce alte metode eficiente aveti?
Spor la invatat tuturor!
O zi frumoasa!
Buna Roxana,
E prima data cand dai la Sng? Eu, sincer sa iti spun, am mai sustinut examenul de doua ori si am fostul destul de aproape de a intra, insa aceste esecuri nu m-au descurajat si, drept dovada, ma inscriu ai anul acesta. Eu invatz separat materiile, insa, la un moment dat incep sa confund anumite chestii si e bine sa reiei cat ai tu posibilitatea si cat iti ofera timpul. La mine timpul e limitat pt ca lucrez, dar incerc sa il fructific cat pot. Spor la invatat si mult succes!
Am sustinut si anul trecut examenul, dar m-am decis tarziu si nu am avut timp suficient pt a ma pregati temeinic...din pacate, in facultate nu am acordat importanta cuvenita materiilor. asta pt ca profesorii erau mai ingaduitori, greseala noastra a studentilor #-o . Insa, ex de anul trecut a fost o experienta din care am avut ce invata, zic eu. Nu trebuie sa ne descurajam, ci sa depunem toate eforturile pt a obtine ceea ce ne dorim.
Si eu invat tot separat, dar pe ici pe colo, ca si tine, incep sa confund unele institutii si notiuni. M-am gandit ca o invatare in paralel ar fi mai eficienta si eram curioasa daca cineva urmeaza ac metoda si da roade....
Mult succes si tie!