avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Buna, urmaresc de ceva timp acest forum si de putin timp am luat hotararea sa particip la concursul organizat de SNG.
As dori si eu legile de la organizare judiciara, ca am tot cautat pe internet dar nu am gasit legile cu toate modificarile aferente cerute in tematica.
Adresa mea de email este al_mrgrt@yahoo.ro
Va multumesc anticipat, spor la invatat tuturor iar in toamna sa ne numaram printre cei admisi.
zizy a scris:

Pentru SNG, referitor la legea 567/2004, este şi capitolul VII /1 "Personalul de specialitate criminalistică şi personalul care ocupă funcţii auxiliare de specialitate criminalistică din cadrul INEC", voi ce părere aveţi?

Conform tematicii afisate de SNG pentru examenul din data de 01.09.2013, acest capitol nu mai face parte din materia pentru examen. De s-ar fi cerut l-ar fi specificat. Comparativ cu anii precedenti, in tematica la aceasta lege era specificat "integral" , acum sunt specificate capitole, chiar daca in principiu sunt toate, mai putin cel cu referire la personalul auxiliar de specialitate de la INEC, pe care sincer cred ca nimeni nu prea ii acorda importanta.
Apreciez aceasta detaliere cu privire la aceasta lege ca fiind metoda identificata de SNG pentru a elimina acel capitol din tematica.
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2013
aisa4ever, utilizator
[ link extern ]
Eu aici le-am gasit si cred ca sunt si pe csm

Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2013
olti80, utilizator
Mulţumesc aisa, asta este şi părerea mea, sper să fie aşa, am întrebat pentru că am vrut să mai aflu şi alte opinii.
As dori si eu legile de la organizare judiciara - adresa e bigvani89@yahoo.com.
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)