ramonastreanga a scris:
buna ,va rog sa ma ajutati si pe mine cu ordinul ministrului justitiei privind aprobarea regulamentului de ordine interioara a parchetelor nr.529/C/21.02.2007 ca nu il gasesc sau cand il gasesc nu pot sa il descarc, adresa mea este: ramona_you25@yahoo.com, si mai am o rugaminte sa imi spuneti la organizare judiciara de unde luati voi la reg.de ordine interioara al instantelor judecatoresti la cap.III, sect aII-a(1) si IV(1,2),daca se poate le-as dori si pe astea
va multumesc anticipat
si as mai avea o intrebare: dupa ce termini sng-ul am inteles ca acolo unde esti transferat ti se deconteaza chiria,as vrea sa va intreb este obligatoriu sa locuesti singura in chiria respectiva sau daca esti casatorita, de exemplu, poate locui si sotul cu tine?
Da, dupa repartizare, daca nu detii o locuinta propietate personala, tu, sotul sau copii ori ai vandut o locuinta personala in localitatea cu pricina dupa repartitie, chiria se deconteaza. Cat despre cu cine locuiesti in imobilul inchiriat, nu ii intereseaza, decat pe administratorul blocului, pentru achitarea utilitatilor (intretinerii). Intervine o situatie.,daca sotul tau primeste chirie in aceeasi localitate, nu mai poti primi si tu chirie. Cu alte cuvinte, in situatia de fata doar unul dintre soti poate primi chirie de la stat ma refer. Acum de lucreaza in privat si se deconteaza chiria, nu am intalnit un astfel de caz.