Macarone este greu sa lucrezi la instanta?Programul e dificil?Din surse proprii,stiu ca mai bine te orientezi spre parchet,acolo e mai lejer.
piticut86 a scris:
Macarone este greu sa lucrezi la instanta?Programul e dificil?Din surse proprii,stiu ca mai bine te orientezi spre parchet,acolo e mai lejer.
Nu este greu sa lucrezi la instanta...programul ti-l faci singur.
Nu ti-aş recomanda parchetul...o fi mai lejer, dar acolo sunt locuri putine si daca ai vrea sa te muti...nu vei avea multe posibilitati.
nu ştiu de unde aceasta idee ca la parchet e lejer... eu lucrez in cadrul unui parchet şi pot spune că nu e lejer deloc..este foarte mult de munca ..nu am timp nici sa mănânc.. sunt urgenţe tot timpul toată lumea vrea repede .şi mult ..şi bine.....lucrez până târziu inclusiv in weekend....nu e lejer nici la instanţă nici la parchet..programul 8-16 nu se potriveşte cu activiatea pe care o desfăşoara grefierii...dar îi dau dreptate lui macarone referitor la un singur aspect locuri sunt puţine... şi foarte dispersate în ţară ..eu nu am ajuns unde mi-aş fi dorit,,(cel mai probabil se va rezolva cu un transfer)....în plus se intră mult mai greu la parchet trebuie să fii printre primii la admiterea la sng ca sa poţi opta pentru parchete
maccarone a scris:
piticut86 a scris:
Nu este greu sa lucrezi la instanta...programul ti-l faci singur.
Nu ti-aş recomanda parchetul...o fi mai lejer, dar acolo sunt locuri putine si daca ai vrea sa te muti...nu vei avea multe posibilitati.