avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2013

Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate. sursa:[ link extern ]
Sa ne asteptam oare la organizarea unui examen de admitere SNG mai devreme de septembrie 2013?
l
Da astazi se afiseaza lista. Din experienta anilor trecuti, iti spun ca de obicei afiseaza in jurul orei 17. Mult succes!
e posibil sa avem parte de o surpriza si sa intarzie mai mult cu afisarea pt ca joi si vineri nu s a lucrat...
Inseamna ca nu ne ramane decat sa asteptam..
O intrebare legata de organizare judiciara..ati invatat atributiile fiecarui grefier? Si in legatura cu registrele trebuie stiute toate? Am vazut ca in anii trecuti a picat spre ex mentiunile din condica de sedinta si mi se pare normal ca e mai importanta dar celelalte registre?
miraiulia a scris:

daca ramai insarcinata nu te elibereaza din functie.iti iei un concediu pentru cresterea copilului ca in orice profesie.ramai angajata la instanta respectiva, iar pe postul tau se va angaja temporar altcineva.in momentul in care ti se va termina concediul vei reveni pe postul tau sau poate pe altul in cadrul aceleiasi instant(am inteles ca se mai fac lucruri de genul asta):D

Multumesc de raspuns! dar tu esti 100% sigura ca asa este? ma intereseaza partea acea cu revenirea...Stii o lege anume , ce are incidenta in acest caz? ms :D

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)